Ana i Bastion slave
 Instagram
Nemjerljiva sreća

I oni danas slave: Prošle su dvije godine otkako su rekli 'da', a jednako su sretni

Neodoljivi par vjenčao se u srpnju 2016. godine u Veneciji i kojemu na svadbi pjevala Nina Badrić, a za prvi ples izabrali su pjesmu "Čarobno jutro".

Bivša tenisačica Ana Ivanović i njemački nogometaš Bastian Schweinsteiger ovih dana ne skidaju osmijehe s lica prisjećajući se dana kada su rekli 'da'. Vjenčali su se 13. srpnja. 2016. u gradskoj vijećnici u Veneciji. Dan kasnije bračne su zavjete izmijenili i u crkvi, nakon čega se slavlje nastavilo u luksuznom hotelu Aman. Bilo je to nezaboravno vjenčanje koje je mladence koštalo milijun eura!

Bračni par rado se prisjetio tog magičnog dana, a na svojim društvenim mrežama napisali su si emotivne izjave ljubavi.


'Moja ljubav me opet iznenadila za godišnjicu braka. Ne mogu vjerovati da su prošle dvije godine. Veselim se našim zajedničkim godinama koje tek dolaze', napisala je Ana, a Bastian joj je vratio istom mjerom. 'Sretna druga godišnjica braka, moja ljubavi. Ove godine nas je troje. Blagoslovljen sam i sretan što u životu imam tebe i našeg malenoga sina Luku. Volim te puno.', napisao je nogometaš koji danas igra za Chicago Fire. Mala i sretna obitelj i živi u tom američkom gradu, a Ana se pak potpuno posvetila obiteljskom životu.

Linker
15. travanj 2024 12:19