Katy Perry na Pariškom tjednu mode, 04. srpanj 2017
 Profimedia, TEMP Sipa Press
Kad se pretjera...

I slavna pjevačica ima problem: 'Odlučila sam jedan dan u tjednu isključiti mobitel'

Pitala se iskreno hoće li barem jedan dan u tjednu izdržati bez mobitela... i odlučila pokušati!

'Svi smo toliko 'spojeni' na svoje uređaje da smo potpuno isključeni iz realnog svijeta. Moja novogodišnja odluka je stoga bila je da ću svakog tjedna na jedan dan isključiti mobitel. Želim odmarati, jesti i vježbati, to je ono bitno. U svojim dvadesetima mogla sam živjeti na hamburgerima, danas to više ne mogu. Sve mi se to zavuklo pod kožu, i nervozna sam, ali više nemam izbora', rekla je 33-godišnja britanska megazvijezda Katy Perry u najnovijem intervjuu za magazin 'Glamour', čiju će naslovnicu za ožujak krasiti.

'Moje su rane dvadesete bile doista intenzivne, vrlo ekstremne, i velikim dijelom nesavjesne. Sve se vrtjelo oko moje karijere, što je odlična stvar, samo kad previše puta udarite glavom o strop, jednom ipak osvijestite i kažete si: 'O, da, učinila sam to. Udarila sam glavom o strop'. Sada želim dodirnuti zvijezde, ali to više nema veze s karijerom, to je sada pitanje srca', bila je iskrena Perry.

Potom je nastavila govoriti o samopoštovanju i samopouzdanju. 'Dugo sam živjela tako da sam sebe procjenjivala kroz vanjski svijet, kroz uspjehe i slavu. Mislila sam da nije tako, ali jednom kad sam malo skliznula s planine, shvatila sam da je vrijeme doista ljepše na vrhu'. Tada je, kaže, shvatila da sreću mora tražiti iznutra.

Mnoge od njezinih najuspješnijih pjesama, poput ‘By the Grace of God,’ ‘Roar,’ ‘Firework’, rekla je Perry, zapravo su motivacijske misli upućene njoj samoj. 'To mi moja duša govori 'Krenimo, mi to možemo. Korak po korak', zaključila je Perry.

Linker
25. travanj 2024 18:41