Ranko Suvar / CROPIX
GLAVU GORE

I slavni plaču: Kako poznati liječe tugu nakon razvoda i prekida?

Ljubavni brodolom ne treba gledati kao zadnju stanicu, a to najbolje znaju poznati. Oni se tješe putovanjima, prijateljima i osamom. Donosimo samo provjerene metode...

Voditeljica Tatjana Jurić nedavno je spakirala stvari i odlučila svoje baterije puniti u toplijim krajevima i to u najboljem mogućem društvu - svojih prijateljica. Zagrebačka voditeljica se krajem siječnja zauvijek oprostila od svoje voljene majke Dragice s kojom je u posljednjih nekoliko godina prolazila kroz tešku borbu s Alzheimerom, a potom su stigle i vijesti da je došao kraj njezinoj vezi s poduzetnikom Ivanom Zubakom (33). Napise o prekidu nije željela komentirati, a njezin bijeg iz Zagreba govori više do bilo kakvih riječi. 'Život je baš čudan. U jednom trenutku, raspadaš se od tuga; u drugom, na plaži igraš ping-pong i veseliš se poput malog djeteta. Ali, mislim da se toliko veselimo baš zbog tuge koje nosimo u sebi... Odoh u krivom smjeru. Nego, idem opet zafitiljiti tu lopticu. Pa da se veselim!', napisala je Tatjana na svom Instagramu koje si je putovanje priuštila odmah nakon svog 36. rođendana.



Glumica Nataša Janjić (36) koja je na nedavnoj dodjeli Zlatni studio osvojila nagradu publike za najbolju glumicu solira je već nekoliko mjeseci. Vezu s grafičkim dizajnerom i akademskim slikarom Perom Mrnarevićem (41) okončala još krajem 2017. Srećom, Nataša uza sebe ima prave prijatelji koji se podržavaju i tješe u teškim trenucima. Zgodna Splićanka nakon posljednjeg prekida našla je utjehu u zagrljaju svog najboljeg prijatelja Luke Nižetića s kojim se provjereno dobro zabavlja.

Nakon razvoda od Boška Balabana krajem prošle godine, Iva Radić otputovala je u Miami s njihovo troje djece, a putovanje i obitelj billi su lijek i pjevačici Nini Badrić kada se 2009.godine razvela od poduzetnika Bernarda Krasnića. Neko je vrijeme provela kod sestre Sunčice u Rimu. Tulumi na Zrću liječili su rane prošloga ljeta bivšoj voditeljici Moniki Mamić nakon razvoda od Marija Mamića, a put u rodno Čiovo nakon kraha jednogodišnjeg braka godio je i dekoraterki seta Aniti Dujić.

Spica / Zagreb 07.10.2017. / foto: Davor Matota / Monika Kravic ex Mamic
Davor Matota / Hanza Media

Da i muškarci plaču potvrdio je uspješni glumac Janko Popović Volarić koji je javno priznao da se nakon razvoda od Jelene Veljače 2012. godine 'gušio u suzama'.

Lako nije bilo ni Ashtonu Kutcheru. 40-godišnji glumac je u posljednjem intervjuu novinaru Daxu Shepardu priznao kako je izgledao njegov život neposredno nakon razlaza s Demi Moore. 'Odmah nakon razvoda otišao sam u planine na tjedan dan. Sam samcat, bez hrane, bez pića, samo voda i čaj. Maknuo sam od sebe i računalo, i telefon, sve. S ni sa kim nisam pričao. Imao sam samo bilježnicu, olovku, vodu i čaj punih sedam dana. Radio sam ono što mi se samo nametnulo. Ispisao sam na papir svaku vezu u kojoj sam bio, a iz koje sam ponio osjećaj da je bilo nesporazuma, žaljenja, bilo čega. I svakoj sam toj osobi napisao pismo. Na dan sedmi, sve sam pretipkao i poslao. Svako sam pismo napisao rukom, i potom ga pretipkao i poslao', rekao je Ashton i dodao da je znao da je povrijedio neke osobe i da je time pokušao izgladiti stvari i očistiti dušu.

Husband and wife Ashton Kutcher, 32, and Demi Moore, 48, hold hands on the red carpet at the premiere of
Profimedia, Mavrixphoto


Reperica Mirela Priselac - Remi (37) nakon vijesti da je njezinom dvogodišnjem braku s Mirom Petkovića došao kraj, sebi je priuštila putovanje koje je dugo priželjkivala. Ovisnica o putovanjima tada je htjela pobjeći što dalje je moguće, pa je odlučila otići 'preko bare'. Razvod je iskoristila za osobni rast. 'Ako nisi vidio dno, kako ćeš prepoznati vrh? To me uvijek tješi kad se ne osjećam dobro. I to je moje sunce koje probija kroz oblake', rekla je u jednom intervjuu.

Vijest o prekidu veze Stjepan Hauser (31) dočekao je u New Yorku na američkoj turneji 2Cellos. Jelena Rozga dala je medijima pripremljenu zajedničku izjavu. 'Ovim putem želim obavijestiti medije da smo Stjepan i ja odlučili prekinuti našu vezu i krenuti svatko svojim putem. Iza nas ostavljam lijepe uspomene i okrećem se budućnosti i novim životnim radostima. Zahvaljujemo medijima na razumijevanju što o ovoj temi više ne želimo pričati. To je naša zajednička odluka i molimo vas da je poštujete', stoji u izjavi. Slavni violončelist pozirao je na ulicama New Yorka i pokazao novu frizuru.

Zagreb, 110317.
Arena Zagreb, Laniste.
Koncert Olivera Dragojevica.
Na fotografiji: Jelena Rozga.
Foto: Ranko Suvar / CROPIX
Ranko Šuvar / Hanza Media
Jelena na Oliverovom koncertu u ožujku u Areni

Pjevačica Kylie Minogue, koja je zbog iznimnog seksepila i svojih 153 cm visine dobila nadimak 'Džepna Venera' progovorila je o bolnom prekidu veze sa zaručnikom, britanskim glumcem Joshuom Sasseom u veljači 2017. godini. Tada ga je izbacila iz svog londonskog stana, nakon što su do nje došle glasine da se previše zbližio s glumicom Martom Milans. Za The Sunday Times je 49-godišnjakinja priznala da je tada doživjela živčani slom, a potom je s dvije prijateljice od svega pobjegla na Tajland. 'Bila sam slomljena, samo sam htjela da to prestane. Znala sam da se moram izliječiti, osjećala sam da je moje tijelo ugroženo. Mislim da se to zove živčani slom', rekla je. Čak šest dana na Tajlandu nije apsolutno s nikim razgovarala, kako bi osjetila čisti, neokrnjeni mir. Progovorila je i tome da se nadala zasnovati obitelj s 30-godišnjim Joshuom, no sve je palo u vodu nakon tri zajedničke godine. 'Volim se zaljubiti i biti zaljubljena, vjerojatno i hoću, a hoće li moja iduće veza uspjeti? Vjerojatno neće. Možda. Ali dat ću joj priliku', dodala je.

14 Oct 2015 - LONDON  - UK

*** EXCLUSIVE ALL ROUND PICTURES TO ALL UK NEWSPAPERS ***

AUSTRALIAN POP PRINCESS KYLIE MINOGUE MAKE UP FREE WHILST SHOPPING AND CHECKING OUT A PERFUME SHOP ON THE KINGS ROAD IN LONDON., Image: 262402946, License: Rights-managed, Restrictions: *** EXCLUSIVE ALL ROUND PICTURES TO ALL UK NEWSPAPERS *** -  PLEASE CREDIT AS PER BYLINE *UK CLIENTS - PLEASE PIXELATE CHILDS FACE BEFORE PUBLICATION***UK CLIENTS MUST CALL PRIOR TO TV OR ONLINE USAGE PLEASE CALL 0208 344 2007, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos
Profimedia, Xposurephotos

Linker
19. travanj 2024 01:04