Getty Images for NCLR
voljet ću je do kraja života

I to je moguće! Antonio Banderas: 'Melanie Griffith je moja bivša, ali je još uvijek moja najbolja prijateljica'

Latino glumac koji je s lakoćom zavodio najljepše žene svijeta, Antonio Banderas zaradio je odobravanje svih kada je naglasio da mu je bivša supruga i dalje jako draga iako su se službeno razveli prije četiri godine.

Glumac Antonio Banderas (59) u intervjuu je naglasio kako mu je bivša supruga Melanie Griffith (62) i nakon razvoda njegova najbolja prijateljica i njegova obitelj.

"Nisam u braku s Melanie, ali ona je i dalje moja obitelj. Mogu slobodno reći da je ona moja najbolja prijateljica. Oni su još uvijek moja obitelj - Dakota, Stella i Alexander", rekao je Banderas.

Melanie ima kći Dakotu (29) s Donom Johnsonom te sina Alexandera (34) sa Stevenom Bauerom, koje je prihvatio kao vlastitu djecu, a zajedno su dobili kćer Stellu, i to iste godine - 1996. - kada su se i vjenčali.

Antonio se bezglavo zaljubio u nju na prvi pogled kada ju je vidio 1989. na Oscarima. Tada nije znao njezino ime pa je pitao redatelja Pedra Almodóvara za pomoć. Čim je čuo njezino ime znao je da je to to i šest godina nakon toga bili su u braku.

SANTA MONICA, CA - SEPTEMBER 10:  Actors Antonio Banderas (L) and Melanie Griffith pose in the audience during the 2011 NCLR ALMA Awards held at Santa Monica Civic Auditorium on September 10, 2011 in Santa Monica, California.  (Photo by Kevin Winter/Getty Images for NCLR)
Getty Images for NCLR

"Sve je išlo jako brzo u tom razdoblju. Moj život je tada bio prekrasan kad ga sad gledam u retrospektivi", dodao je, a kad je došao kraj rekao je da će Melanie voljeti do smrti.

"Ona je obitelj i voljet ću je dok ne umrem", naglasio je nedavno i svojom izjavom oduševio svijet.

TORONTO, ON - SEPTEMBER 11:  Actress Melanie Griffith (L) and actor Antonio Banderas arrive at Sony Pictures Classics 20th Anniversary Party at the 2011 Toronto International Film Festival on September 11, 2011 in Toronto, Canada.  (Photo by Sonia Recchia/Getty Images for Sony Pictures Classics)

Linker
14. travanj 2024 12:06