BAŠ je Originalna

I to je moguće! Reakcija bivše supruge na njegove zaruke je potpuno neočekivana

Nakon što je vidjela da joj se bivši suprug Chris Pratt zaručio za Katherine Schwarzeneggera, njegova bivša supruga Anna Faris je reagirala vrlo simpatično.

Odmah pri finaliziranju rastave glumac Chris Pratt (39) požurio je kupiti ogroman zaručnički prsten kako bi zaprosio svoju djevojku Katherine Schwarzenegger (29), kći slavnog glumca Arnolda Schwarzeneggera nakon sedam mjeseci romantične veze.

Glumac je ponosno objavio fotografiju gdje je sa svojom zaručnicom u zagrljaju, a među onima koji su mu čestitali bila je i njegova bivša supruga Ana Faris (41) s kojom je u braku bio osam godina.

'Jako sam sretna zbog vas oboje', napisala je Anna i dodala: 'Čestitam!' Brzinske zaruke mnoge su iznenadile, jer su i Anna i Chris kroz 2018. otvoreno govorili o boli nakon razvoda, no u 2019. je to sada iza njih. Bivši supružnici imaju sina Jacka (6) iz braka i zbog njega žele biti u dobrim odnosima.


'Oboje smo dali nadljudske napore kako Jack ne bi bio nesretan zbog naše rastave. Želimo da on bude sretan. Okolnosti su takve da smo oboje našli nove osobe u našim životima, ali ne bi bilo čudno da smo potonuli oboje nakon našeg rastanka, jer to ljudi isto tako moraju proći', rekla je Anna, dok je Chris bio direktniji.

'Razvod je užasan, no naš brak nije jer smo dobili dijete koje obožavamo. Pronalazimo način kako da budemo ljubazni jedno prema drugome. Nije idealno, ali trudimo se.', dodao je poznati glumac.

24.April.2017 - London - UK

Anna Faris - Chris Pratt

Guardians of the Galaxy UK Screening at the Eventim Apollo in London., Image: 330071993, License: Rights-managed, Restrictions: PLEASE CREDIT AS PER BYLINE 
UK CLIENTS MUST CALL PRIOR TO TV OR ONLINE USAGE PLEASE TELEPHONE 0208 344 2007, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos
Profimedia, Xposurephotos

Linker
24. travanj 2024 01:57