Everett Collection / Everett / Profimedia
Priznanje kakvo nismo očekivali

Iako ga je prevarila, slavna 'vampirica' ne može prežaliti staru ljubav: 'Bio je najbolji, udala bih se za njega da me zaprosio'

Prošlo je već šest godina od prekida zvijezda "Sumrak sage", Kristen Stewart i Roberta Pattinsona. Iako je mlada glumica, koju ćemo uskoro gledati u novim "Charlijevim anđelima", utjehu našla u istom spolu, u nedavnom intervjuu priznala je da se planirala udati za svog bivšeg dečka.

Glumica Kristen Stewart (29), koju pamtimo kao Belu iz vampirske sage "Sumrak sagi", čini se da još uvijek ne može prežaliti što je prekinula s kolegom Robertom Pattinsonom. U gostovanju na The Howard Stern Showu osvrnula se na svoju propalu vezu s poznatim "vampirom" s kojim je bila nešto više od tri godine do konačnog prekida 2013., rekavši da je bila "najbolja".

Robert Pattinson and Kristen Stewart at the
© Sara De Boer Barnes & Noble / Retna A / Profimedia

Iako su mnogi mislili da su njih dvoje zajedno samo zbog publiciteta, glumica je priznala da ga je zaista jako voljela. "On je bio moja prva ljubav, dugo smo bili zajedno. On je najbolji. Da, udala bih se za njega da me zaprosio. Nisam žena od tradicije, ali mislila sam da je on taj.", rekla je Stewart. Iako ga je 2012. prevarila s redateljem Rupertom Sandersom te tako došla na loš glas, par se pomirio ubrzo nakon toga, ali čini se da njihova ljubav ipak nije bila jača od svega.

Naime, Stewart je otkrila da je jedan od razloga raskida i konstantan pritisak medija koji ih nisu pustili na miru. "Nismo se htjeli držati za ruke u javnosti jer im nismo željeli dati da se naslađuju, ali opet s druge strane, smetalo me što svog dečka nisam mogla uhvatiti za ruku", kazala je glumica.

Los Feliz, CA  - *EXCLUSIVE*  - Kristen Stewart steps out on a dinner date with ex girlfriend Stella Maxwell. The pair went on a low key date, they sat very close together and afterwards headed to Kristen's home in Los Feliz. Kristen was dating Sara Dinkin but it now looks like she might be rekindling her relationship with Stella.

Pictured: Kristen Stewart, Stella Maxwell



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 435093180, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA
Sredinom godine viđena je u društvu bivše djevojke, manekenke Stelle Maxwell

Još 2016. Stewart se osvrnula na život pod povećalom javnosti. "Ljudi su silom željeli da Rob i ja budemo zajedno pa je naša veza zapravo postala njihov produkt. Nije to bio više stvaran život i to mi se gadilo. Nije da sam željela sakriti tko sam i kako izgleda moj život, ali isto tako nisam željela biti alat za zabavu", rekla je Stewart.

Nakon afere i prekida, sreću je ponovno pronašla u zagrljaju u vezi s manekenkom Stellom Maxwell (29), s kojom je bila dvije godine, no ljubav je pukla u prosincu 2018. godine. Samo nekoliko dana nakon prekida, viđena je s novom djevojkom, stilisticom Sarom Dinkin, da bi je paparazzi ovog ljeta uhvatili u strastvenom zagrljaju sa spisateljicom Dylan Myers. Iako će uvijek biti najpoznatija po "Sumrak sagi", Kristen ćemo uskoro moći gledati u novom nastavku "Charlijevih anđela".

New York, NY  - *EXCLUSIVE*  - Kristen Stewart passionately kisses writer Dylan Meyer on a NYC stoop during an afternoon out. The
Profimedia, Backgrid USA

Linker
15. travanj 2024 19:51