Emma Stone
 Profimedia, SIPA USA
UMJESTO MORA - VINOGRAD

Idealan odmor po odabiru oskarovke: Daleko od mora i gužvi na plažama

Nakon što je u veljači osvojila svoj prvi Oscar, američka glumica Emma Stone kao da je nestala. U potpunosti se posvetila novim filmovima, od kojih prvi izlazi u rujnu, a kratak predah uhvatila je u pitoresknom mjestu - daleko od plaža i mora.

Dok se većina slavnih odmara na luksuznim jahtama i plažama, 28-godišnja glumica pokazala je da se za idealan odmor ne treba potegnuti do mora. U seriji fotografija koje su objavili njezini prijatelji na Instagramu, oskarovka je uživala u kušanju različitih vrsta vina u obiteljskoj vinariji Kunde u poznatoj vinogradskoj regiji Sonoma County, sjeverno od San Francisca.

Objavu dijeli Sugar Lyn (@suglyn)

Zvijezda filma "La La Land" za koji je osvojila svoju prvu nagradu Oscar posljednjih se mjeseci odmorila od neprestanog praćenja medija koji je nisu puštali na miru još od prosinca prošle godine, kada je film stigao u kina. Nakon što je film pokorio gotovo sve dodjele nagrada, 28-godišnjakinja nije predahnula - nastavila je sa snimanjem novih hitova. Već u rujnu stiže film "Battle of the Sexes" u kojem glumi legendarnu tenisačicu Billie Jean King, a prije dugo iščekivane premijere uživa daleko od znatiželjnih paparazza - u dobrom vinu i društvu.

Objavu dijeli Dave (@mr.daveydave)

Linker
18. travanj 2024 12:32