Sandra Perković u studenom 2016. godine na reviji Aleksandre Dojčinović
 Srđan Vrančić / Hanza Media
holiday mood

Idila na brodu: Ružičasti badić Sandre Perković otkrio sve njezine adute

Olimpijska pobjednica, svjetska i europska prvakinja objavila je fotografiju s odmora na koji je napokon otplovila, a komplimenti su je zapljusnuli sa svih strana.

Fotografija s broda gdje poznata atletičarka Sandra Perković (28) pozira u ružičastom badiću dok plovi Jadranom, izazvala je lavinu pozitivnih komentara na račun njezine zavidne linije.

'Odmor je kad nemaš ništa za raditi i imaš za to cijeli dan. Holiday mode: aktiviran', napisala je kapetanica broda.

instagram/Sandra Perković

Iako je u top formi, Sandra je vjerna udobnim kupaćim kostimima. Klasičarka koja preferira crnu i bijelu boju, ovoga puta je iznenadila kada je odabrala odjenuti kupaći kostim ružičaste boje.

Preplanula i mišićava Sandra za svoj je izgled dobiva samo najljepše komentare, a priznala je kako su za njezin obrat zaslužni trening i prehrana. Nakon promjene prehrambenih navika otkrila je svoju ženstvenu stranu koju najčešće pokazuje u haljinama svoje prijateljice Aleksandre Dojčinović.

'Nisam tijelo preoblikovala zbog ljepote. Tajna moje vitkije linije je u novom režimu prehrane: jedem češće, ali manje obroke. Dobro je što se ničega ne moram odricati, čak ni meni omiljene štrudle s višnjama', otkrila je popularna sportašica.

Zagreb, 251116.
Velvet cafe.
Povodom zavrsetka sezone u Velvet cafeu organizirano je druzenje sa atleticarkom Sandrom Perkovic.
Na fotografiji: 
Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
Srdjan Vrancic / CROPIX / CROPIX

Linker
19. travanj 2024 19:57