Instagram
Odmor na našoj obali

Idila u Dubrovniku: I nakon 10 godina braka zaljubljeni kao prvog dana

Nakon što su dio ljeta proveli u Zenici, Dubrovniku i Turskoj, supružnici Filipović vratili su se u Lejlin rodni grad u čijim prirodnim ljepotama uživaju u društvu sinova Dine (14) i Armana (9).

Bivša Miss Hrvatske i poduzetnica Lejla Filipović ne skriva desetogodišnju bračnu sreću sa suprugom, glumcem Tarikom Filipovićem (45). Supružnici i sinovi već mjesec dana, otkad je glumcu završila kazališna sezona, uživaju putujući po Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Turskoj. Dubrovnik su posjetili krajem srpnja kad je glumac tamo gostovao s monodramom "Ćiro", a ovog puta se četveročlana obitelj uputila na izlet na otok Koločep. A sudeći po fotografijama koje 40-godišnjakinja objavljuje na Instagram profilu čini se kako njima nikad nije dosadno!

Osim što su uživali u moru i suncu, supružnici su spremno pozirali i za fotografiju, a Lejlina sestra Amela Vukotić je zaključila kako podsjećaju na likove Jacka i Rose iz filma "Titanic". Osmijesi od uha do uha na grupnoj fotografiji otkrivaju ne samo bračni, već i obiteljski sklad.

Instagram

I dok je sa suprugom pozirala odjevena u tuniku s cvjetnim printom, bivša Miss Hrvatske na ostalim je fotografijama otkrila svoju odličnu figuru u crnom jednodijelnom kupaćem kostimu. U kratkim traper hlačicama i s aparatićem za zube izgledala je poput vršnjakinje svojeg starijeg sina, a i Tarikove godine otkrile su samo sjedine u trodnevnoj bradici.

Instagram

Instagram

Linker
19. travanj 2024 08:53