BRANKO KUKURIN
ljubav ne poznaje godine

Imamo fotografije s vjenčanja Hrvoja Hegedušića: U 85. godini oženio se treći put, kći mu je bila kuma

Zagrebački glazbenik Hrvoje Hegedušić oženio se treći put u 85. godini, a na skromnom vjenčanju kuma mu je bila njegova kći Hana.

Da je ljubav najjači životni pokretač, dokazao je i zagrebački glazbenik Hrvoje Hegedušić, koji se u 85. godini - treći put oženio. Njegova odabranica je Ljerka Šemeš (50), profesorica glazbe, s kojom je Hegedušić više od šest godina u vezi, a skromnu, ali veselu svadbu organizirali su u Selcima, gdje oboje žive.

BRANKO KUKURIN

Njoj je kuma bila prijateljica Svjetlana, a mladoženji starija kći, glumica Hana Hegedušić, koja je na vjenčanje stigla s kćeri Petrom i sinom Jurišom. On je toga dana navršio 15. godina pa je slavlje bilo dvostruko. Hrvoje se našalio na svoj račun rekavši ‘da su unuci došli samo zato da vide je li im deda skroz ponorel’.

BRANKO KUKURIN

BRANKO KUKURIN

Hegedušiću je ovo treći brak. Najprije se oženio s pjesnikinjom i spisateljicom Majom Perfiljevom, a nakon toga je u braku s pjevačicom Ksenijom Erker proveo četiri desetljeća, ali se par razveo 2013. godine jer je, kako je ona tada rekla, on pronašao novu ljubav.

Linker
15. travanj 2024 23:13