Indira i Miroslav Levak
 Livio Andrijić
SLAVILI LJUBAV

Indira i Miro: ''Koja nam je ovo godišnjica? Peta, odgovara Indira. Ali to si mi rekla i prošle godine!

Indira i Miroslav Levak proteklog su vikenda proslavili šestu godišnjicu braka. Jedno drugom su simpatično čestitali putem Instagrama, a nisu izostale ni brojne čestitke obožavatelja i pratitelja.

Indira Levak (46) već je šest godina u braku, a baš ovoga vikenda supružnici su proslavili slatku obljetnicu. Njihovo vjenčanje održalo se u Bjelovaru na imanju ''Coner'', a Indiri je ovo drugi brak te se skrasila i neizmjerno uživa u odnosu s Miroslavom.

Tijekom vikend slavlja objavila je i prigodnu fotografiju te duhovito napisala: '''Koja nam je ovo godišnjica? - pita Miro. Peta - odgovara Indira. - Ali to si mi rekla prošle godine! - E pa nisam ja takva da danas pričam jedno, a sutra drugo! Sretna nam godišnjica ljubavi',

No, tu nije bio kraj objavama, popularna Ira, pokazala je deliciju koju joj je Miroslav spravio.

Instagram/ Indira Levak
Tijekom slavlja šeste godišnjice braka fino se i zamezilo.

Nije poznato, jesu li ''pali'' neki darovi no poznato je da se spružnici vole darivati, Indira je tako jednom otkrila kako kod njih izgleda blagdansko nadmetanje u poklonima.

''Uvijek osluškujemo jedno drugo. Miro je tu puno suptilniji, ja kao nešto mrmljam, pa sto puta ponovim: „Joj pa kako sam već potrošila omiljeni parfem?“ i on hoće-neće mora shvatiti poruku. Uvijek pogodi s poklonom, ja sam tu puno nemaštovitija. Jednom mi se dogodilo da sam imala nekoliko koncerata za redom i potpuno se izgubila u datumima tako da sam se probudila i shvatila da nisam kupila Miri poklon. Odšuljala sam se do bora i objesila novčanicu na bor na što je Miro puknuo od smijeha! Ma mi smo zapravo dovoljni jedno drugome! Imamo sve'', rekla je jednom ira na temu poklona.

Njihova ljubavna priča počela je kao prijateljstvo nakon što su se upoznali u teretani. Vjenčali su se nakon godinu dana veze. Inače, Indira je trenutno u žiriju showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' čije je snimanje ponovno započelo no s Nove TV još nisu objavili, hoće li se nastavak emisije emitirati u rujnu ili tijekom lipnja i srpnja.

Čitajte i:

Indira Levak: 'Mirek i ja već dugo razmišljamo o posvojenju'

Šetnjica i kavica sa suprugom: Indira na špici privlačila krznom do poda i Chanel torbicom

Šetnjica i kavica sa suprugom: Indira na špici privlačila krznom do poda i Chanel torbicom

Kad nema tko, onda će Miro! Indira kao 'pokusni kunić': Svakako ću mu se odužiti!

Indira i Miroslav Levak otvoreno o početku ljubavne veze: Doznali smo tko je bio hrabriji i prvi izrekao 'Volim te'

Indira Levak komadima iz Zare razbija gradsku monotoniju

Indira Levak: Trenirka i štikle za šetnju sa suprugom

Linker
19. travanj 2024 02:49