Instagram
Posjet Sloveniji

Indira sa suprugom ljubuje u Ljubljani: 'Život je sada!'

Hrvatska pjevačica, koja je ljetos započela solo karijeru, sa suprugom Miroslavom je provela nekoliko dana u glavnom gradu Slovenije, gdje su spojili ugodno s korisnim.

Indira Levak u četvrtak je sa svojim najbližim suradnicima, među kojima je bio i njezin suprug Miroslav, otputovala u Sloveniju, gdje su se susreli s novinarima. Nakon radnog dijela, uzeli su predah za šetnju gradom, a Indira i Miroslav su se malo osamili te su, vidjelo se nadaleko, uživali u međusobnom društvu.

'Sreća mog života!', uz hashtag #životjesada, napisala je Indira na društvenim mrežama pokraj fotografije na kojoj par pozira, dobro raspoložen, na jednoj od šetnica pitoreskne Ljubljane. Indira je pritom stajling u crnom razbila jednom od najpoželjnijih torbica na svijetu, onoj s potpisom Gucci.

Prošla i ova definitivno su godine u kojima, u modnom svijetu, Gucci sjedi na samom tronu. Indira se odlučila za Guccijev trobojni model torbice s ručkom od bambusa, nazvanoj Dionysus i ponosno ju je prošetala Ljubljanom. Istu ima i pjevačica Severina, a dolazi iz kolekcije jesen/zima 2016./2017.

Instagram

Instagram

Linker
22. travanj 2024 22:53