Instagram
Ljetni intervju za Gloria.hr

Indiri je ljeto radno, ali ni makac bez supruga: 'Nikada nismo razdvojeni, hvala Bogu!'

Jedna je Indira! Uvijek puna neiscrpne energije, s onim prepoznatljivim osmijehom od uha do uha bilo na bini, bilo na špici. Ta njezina karizma ne jenjava već 21 godinu, ne jenjava ni nakon što je nedavno iz grupe Colonia otišla u solo vode. S novom ekipom nastavlja istim tempom: publiku je osvojila prvim singlom, ljetni koncertni raspored je odlično popunjen, a najveća podrška u svemu joj je suprug Miroslav Levak koji je prati na svaki nastup.

Nakon što je krajem svibnja odjeknula vijest da se nakon 21 godine uspješne suradnje razilaze pjevačica Indira Levak i Boris Đurđević, autor glazbe i tekstova pjesama grupe Colonia, sve je najviše zanimalo zašto je došlo do razlaza, ali i što popularna pjevačica priprema u svojoj solo karijeri. Uskoro je izbacila svoj prvi singl "2 luđaka", a u intervjuu za portal Gloria.hr otkriva kako se osjeća u solo vodama, kakvi su prvi dojmovi, ali i kako sa suprugom Miroslavom planira provesti ostatak ljeta.

Koliko se ideja o solo karijeri "kuhala" u Vama i je li sada, nekoliko mjeseci kasnije, sve sjelo na svoje mjesto?

Sve je napokon na svom mjestu. U ova dva mjeseca imala sam pune ruke posla: morala sam odabrati tim ljudi s kojima ću početi stvarati svoju solo karijeru koja je zapravo, kad sada pogledam u nazad, započela u pravom trenutku. Pjesma "2 luđaka" potvrda je svega onoga o čemu sam sanjala. S Branimirom Mihaljevićem radila sam na nekoliko projekata i sretna sam što je dio moje nove ekipe jer je okupio mlade glazbenike klupske scene s kojima radimo čuda! Bitno je razumjeti se: ja dajem smjernice i sve je baš kako sam željela.

Koji su vam najveći novi izazovi?

Izazovi svakog glazbenika su uvijek isti - da pjesma dođe do publike i da im uđe u uho. Mislim da smo to uspjeli s novim singlom jer je odlično prihvaćen i najava je za sve ono što slijedi. Do kraja godine bit će još nekoliko singlova, a onda album.

Vaša nova pjesma i spot već se posvuda vrte. Kako su "2 luđaka" prošla kod publike?

Kako ne bih bila zadovoljna?! Srce mi je puno, hvala svima koji su mi pisali i daju mi podršku. Pjesma se sluša i na koncertima je već pjevam s fanovima! To je sreća!

Svako vaše ljeto je radno, pamtite li ono koje ste proveli odmarajući se?

Moja ljeta su uvijek ispunjena koncertima i to me jako veseli jer mogu biti dio ljetnih partyja moje publike i ponuditi im ono što najbolje znam - tulum za pamćenje! Uživam u tome, a za odmor se uvijek nađe vremena. Meni su dovoljna dva dana da se malo odmorim i mogu dalje. Pravi godišnji čeka me tek krajem ljeta.

Putuje li suprug s vama na nastupe, na koliko se najduže rastajete?

Naravno, on je moj manager i ima pune ruke posla. Ljetni koncertni kalendar je popunjen i to vam dovoljno govori koliko i on radi, a na koncerte uvijek ide sa mnom tako da nikada nismo razdvojeni, hvala Bogu!

Uzeli ste ipak i kratki morski predah sa suprugom, gdje ste bili?

Bili smo par dana u Petrčanima, gdje je moja draga prijateljica Kristina Burja imala reviju. Uživali smo u dobrom društvu, finoj hrani i mirnoj oazi resorta. Tamo smo dočekali i premijeru "2 luđaka" tako da je razloga za slavlje tog vikenda bilo mnogo. Napunili smo baterije i krenuli dalje na turneju.

Bez čega ne odlazite na plažu i kakve kupaće kostime najviše volite - koliko ih imate?

Volim dvodijelne kupaće kostime, jarkih boja. Imam ih dosta, kao i svaka žena, kolekcija s godinama postaje velika! A na plažu ne odlazim bez naočala, šeširića i kreme za sunčanje.

Aktivni ste tijekom cijele godine, skidanje u bikini za vas ne predstavlja ni najmanji problem… ili?

Naravno da ne, žene s godinama nauče voljeti sebe i svoje tijelo. Sjećam se da sam kao djevojka bila puno nesigurnija. Vježbam redovito, brinem se o svom zdravlju i sretna sam u životu. Mislim da su svi ti faktori potrebni da bi žena bila samouvjerena i zadovoljna u svojoj koži.

Gdje ste sve ovog ljeta nastupali i gdje vas još možemo očekivati?

Ovih dana nastupila sam na Viru, u Sarajevu, Kikindi, Beogradu, Novigradu, Novalji, slijede Budva, Rab, Ugljan, Prag itd. Moj koncertni raspored možete pratiti na facebook stranici Indira Icolonia Forza.

Linker
15. travanj 2024 20:56