Goran Sebelic / CROPIX / CROPIX
OVO JE NJEZIN DAN!

Intimno slavlje koje će Donna Vekić dugo pamtiti

Prije dva tjedna mlada osječka tenisačica Donna Vekić u dramatičnom je finalu turnira u Nottinghamu pobijedila osmu tenisačicu svijeta Johannu Konte. Time je osvojila svoju drugu WTA titulu u karijeri, a nakon proslave te slatke pobjede, ovih dana ima još jedan razlog za slavlje – 21. joj je rođendan, tek!

Svojim je Instagram pratiteljima Donna Vekić, koju na ovoj društvenoj mreži prati više od 66.000 ljudi, otkrila da je u kućnoj atmosferi proslavila 21. rođendan. 'Hvala svima na lijepim rođendanskim željama. Imala sam najljepši dan koji sam provela s prijateljima i obitelji', otkrila je obožavateljima, no ipak nije otkrila je li s njom bio i njezin dečko, švicarski tenisač Stan Wawrinka.

Slavna hrvatska tenisačica objavila je i fotografiju na kojoj pozira u kućnom okruženju ispred torte, s dvije goruće prskalice u ruci. Za tu je prigodu odjenula prekrasnu bijelu haljinu, svoju dugu kosu je pustila da slobodno pada niz ramena, te je na licu imala minimum make-up-a. Njezin je osmijeh na njezin dan bio zarazan - kao i uvijek!

Čestitke su Donni stizale iz svih krajeva svijeta!

A post shared by Donna Vekic (@donnavekic) on

Linker
17. travanj 2024 19:07