DO ZAVRŠETKA LIJEČENJA

Ipak ne može: Otkazani obljetnički koncerti Olivera Dragojevića u Splitu

Split, 131117.
Konferencija za medije povodom koncerta Olivera Dragojevica koji ce se odrzati u Spaladium Areni 15 prosinca.
Foto: Duje Klaric / CROPIX
Duje Klarić / Hanza Media
Legendarni 70-godišnji pjevač Oliver Dragojević prisiljen je zbog zdravstvenih razloga otkazati splitske koncerte kojima se izrazito veselio. Oliver se, kao što je javnost upoznata, već mjesecima bori s teškom bolesti.

Iako se jako veselio obljetničkim koncertima, osobito nakon što su oba rasprodana u rekordnom roku, legendarni glazbenik otkazao je koncerte pod nazivom "OLIVERovih 70". Nastupi uz Zagrebačku filharmoniju, koji su se trebali održati 15. i 16. prosinca u splitskoj Spaladium Areni, otkazuju se do završetka liječenja. Oliveru je jako teško što mora razočarati publiku koja ga toliko godina prati, ali svi vjerujemo u pozitivan ishod i nove koncerte - službeno je priopćenje iz Oliverovog tima.

Povrat novca kupcima za kupljene ulaznice počet će od srijede, 13.12.
Kupci povrat sredstava mogu dobiti na prodajnom mjestu gdje su kupili ulaznice, a ako su ulaznice kupili putem stranice www.eventim.hr, povrat će dobiti automatski na terećenu karticu te se nije potrebno javljati Eventimu. Kupci koji su kupili ulaznice na blagajni Spaladium Arene u Splitu ili  uplatom na Eventimov bankovni račun dobit će povrat novaca na svoj bankovni račun broj kojeg trebaju javiti e-mailom na [email protected] zajedno sa naznakom broja narudžbe. Zbog velikog broja prodanih ulaznica cjelokopni povrat ulaznica može biti u nešto dužem periodu nego obično te molimo cijenjene kupce za razumijevanje.