Getty Images
Koje ignoriranje

Ipak nije sve idilično: Uhvaćen još jedan čudan trenutak između Harryja i Meghan

Nakon vrlo čudnog trenutka između Meghan Markle i princa Harryja na ceremoniji "Trooping The Colour", kada su mnogi zaključili kako je Harry postao grub prema supruzi, uslijedio je još jedan i to uoči MLB lige u Londonu te potaknuo šuškanja da odnos između kraljevskog para baš i nije idiličan.

Meghan Markle i princ Harry u subotu su prisustvovali utakmici između New York Yankeesa i Boston Red Soxa uoči MLB lige u Londonu, a upoznali su se i sa bejzbolašima u svlačionici. Svi su bili dobro raspoloženi, a sportaši su kraljevskom paru uručili dar za njihovog sina Archieja.

Britain's Prince Harry and Meghan, Duchess of Sussex receive a present for baby Archie as they meet players of the New York Yankees before a match against the Boston Red Sox in London, Britain June 29, 2019. REUTERS/Peter Nicholls/Pool - RC12C36E7050
REUTERS

Nakon upoznavanja došao je red na utakmicu koju su Meghan i Harry pratili s tribina. I ništa ne bi bilo čudno da nekoliko gledatelja nije opazilo jedan vrlo čudan trenutak između slavnih supružnika. Naime, Meghan se okrenula prema Harryju i počela razgovarati s njim, no on nije reagirao već je započeo razgovor s drugom osobom.

Na društvenim mrežama fanovi su ovo protumačili kao jako ružno ponašanje s Harryjeve strane. "Umišljam li ili Harry ignorira Meghan?", "Izraz na njezinom licu nakon što je potpuno ignorirana - neprocjenjiv", samo su neki od komentara obožavatelja.

Ovo nije prvi put da su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa pokrenuli nagađanja kakav je zapravo njihov odnos. Na ceremoniji "Trooping The Colour" u čast rođendana kraljice Elizabete II., Meghan je stajala ispred Harryja te se okrenula kako bi mu nešto rekla. No on joj je s prilično ozbiljnim izrazom lica rekao da se okrene natrag.

Iako se čini da je Harry strog i otresit prema svojoj supruzi, neki stručnjaci za kraljevski protokol tvrde da je Harry samo upozoravao Meghan da počinje engleska himna pa valja mirno stajati i gledati prema naprijed. U zadnje vrijeme šuška se da je Harry loše raspoložen, a razlog za to su loši odnosi s bratom, princom Williamom, za što mnogi krive Meghan, a ona i Harry su nedavno izašli i iz humanitarne organizacije 'The Royal Foundation' u kojoj su s princom Williamom i Kate Middleton poticali na očuvanje mentalnog zdravlja i surađivali s drugim humanitarnim organizacijama.

Linker
24. travanj 2024 23:27