Thomas Markle
 Profimedia, Mega Agency
Iskren do bola

Ispovijed oca Meghan Markle: 'Tražio sam od Harryja da mi obeća jednu stvar pred vjenčanje'

Otac vojvotkinje od Sussexa, Thomas Markle, po prvi put se pojavio pred TV kamerama BBC-a gdje se javno ispričao zbog paparazzi fotografija i objasnio zašto nije došao na kćerino vjenčanje s princom Harryjem.

Otac vojvotkinje od Sussexa, Thomas Markle, po prvi put se pojavio pred TV kamerama BBC-a gdje se javno ispričao zbog paparazzi fotografija i objasnio zašto nije došao na kćerino vjenčanje s princom Harryjem.

Thomas Markle konačno je prekinuo medijsku šutnju i mjesec dana nakon kraljevskog vjenčanja u opsežnom intervjuu progovorio je o razlozima zbog kojih je propustio kraljevsko vjenčanje.

The Prince of Wales and Doria Ragland, mother of the bride, depart from St George's Chapel in Windsor Castle after the wedding of Prince Harry and Meghan Markle in Windsor, Britain, May 19, 2018. Owen Humphreys/Pool via REUTERS
Owen Humphreys/Pool / REUTERS
Doria Ragland i princ Charles

WINDSOR, UNITED KINGDOM - MAY 19:  Prince Harry looks at his bride, Meghan Markle, as she arrives accompanied by Prince Charles, Prince of Wales during their wedding in St George's Chapel at Windsor Castle on May 19, 2018 in Windsor, England. (Photo by Jonathan Brady - WPA Pool/Getty Images)
Getty Images

73-godišnjak je izrazio tugu i žaljenje što nije mogao otpratiti svoju kćer pred oltar, ali je, kaže, iako ljubomoran, ujedno i zahvalan princu Charlesu koji je pristao uskočiti u zadnjem trenutku. Tvrdi kako je Meghan plakala kad joj je rekao da zbog operacije srca neće moći doći na vjenčanje te je plakao i on sam dok je vjenčanje gledao na televiziji.
Meghan Markle's father Thomas Markle drops off flowers at Meghan's mother Doria Ragland home days before the wedding.
10 May 2018, Image: 371247791, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency
Thomas Markle snimljen ispred svoje kuće u Meksiku

'Plakao sam dok sam je gledao. Bio sam tako ponosan i nisam mogao zamisliti bolji trenutak u životu. Moja nesreća je ta što sam postao fusnota u jednom od najvećih trenutaka u povijesti, umjesto da sam bio tata koji je vodio svoju kćer do oltara. Bio je to vrlo emotivan trenutak i žalim što nisam bio tamo, ali zahvalan sam što je sve ispalo tako kako jest’, kaže Thomas Markle koji kaže da mu je Charles bio dostojna zamjena.

Meghan, Duchess of Sussex attends a garden party at Buckingham Palace, with Camilla the Duchess of Cornwall and Prince Charles, in London, Britain May 22, 2018.  Dominic Lipinski/Pool via Reuters
Dominic Lipinski / REUTERS
Vojvotkinja od Sussexa s princom Charlesom i vojvotkinjom od Cornwalla

Opisujući trenutak kada je princ Harry zatražio da se njegova kćer vjenčava preko telefona, gospodin Markle rekao je svom budućem zetu: 'Ti si gospodin, obećaj mi da nikad nećeš podići ruku protiv moje kćeri i, naravno, ja dopustit ću ti dopuštenje.' Dodao je kako misli da je suprug njegove kćeri 'velik' i 'zanimljiv tip'.

Mark Kreusch / Splash News
Otac Meghan Markle

Na pitanje o mogućnosti kraljevske bebe uskoro na putu, rekao je da je njegova Meghan već dugo priželjkuje djecu.

'Kad je upoznala Harryja i ona je govorila o tome koliko ga voli, mora da će zbog toga i bebu doći brzo", bio je iskren. Činjenica da se njegova kćer udala u kraljevsku obitelj, ne uzbuđuje ga previše. ‘Ona je princeza od dana kad se rodila. Harry je dobro izabrao, zar ne?’, rekao je tata Markle. Na hitnoj operaciji ugradnje srčanog stenta završio je nedugo nakon što su procurile paparazzi fotografije za koje se kasnije ispostavilo da su bile namještene. Kaže kako se zbog tih fotografija ispričao svojoj kćeri i njenom novom mužu te da shvaća da je to bila velika greška.

Linker
26. travanj 2024 00:34