Vedran Peteh / Hanza Media
nova gloria donosi

Ispovijest pobjednika 'Života na vagi': Alen Abramović otkrio nepoznate dramatične detalje i bolesti s kojima se nosio prije gubitka kila

Pobjednik showa ‘Život na vagi’ ALEN ABRAMOVIĆ postigao je nezamislivo: vježbanjem i promjenom prehrane u pet se mjeseci doslovce prepolovio, a nagradu od 150 tisuća kuna potrošit će na novu garderobu i pokretanje YouTube kanala sa savjetima za mršavljenje

Razlog zašto je 45-godišnji Alen Abramović pobjednik reality showa “Život na vagi” svima je jasan - u pet mjeseci treninga i kontrolirane prehrane doslovce se prepolovio. Sa 181,3 kilograma na početku showa bio je najteži kandidat treće sezone popularne RTL-ove emisije, a na finalnom vaganju težio je 94,9 kilograma, što znači da je u međuvremenu izgubio 86,4 kilograma ili 47,7 posto svoje mase.

- Osjećam se kao ponovno rođen, a na svoje novo tijelo tek se moram naviknuti. Još se, naime, krećem kao onaj stari Alen, koji konstantno pazi da ne zapinje za stvari i ljude oko sebe. A reakcije okoline su fenomenalne: jedino je mama briznula u plač kad me vidjela, jer sam njoj sada premršav - govori Alen Abramović.

Dečko sa zagrebačke Knežije više ne osjeća zdravstvene tegobe o kojima prvi puta javno govori - poput živih rana na nogama koje su bile posljedica nakupljenih kilograma. U razgovoru za novi broj Glorije otkriva i kada je počela njegova borba s kilogramima, kada je drama kulminirala, otkriva svoje planove, a otvoreno priča i o najvećem problemu nakon gubitka kilograma - višku kože.

Linker
15. travanj 2024 05:53