Filip Brkić, Iva i Barbara Brkić
 Vedran Peteh
SREĆA I TUGA

Iva i Filip Brkić: Tek smo postali obitelj, a već se razdvajamo

Za Filipa Brkića (37), sportskog komentatora, voditelja i urednika na RTL Televiziji, ova je godina u privatnom smislu izazovna i turbulentna poput kakve utakmice.

Za Filipa Brkića (37), sportskog komentatora, voditelja i urednika na RTL Televiziji, ova je godina u privatnom smislu izazovna i turbulentna poput kakve utakmice.

U “prvoj četvrtini” su on i njegova supruga, košarkašica Iva Brkić (31), dobili prvo dijete - kćerkicu Barbaru kojoj su sada tri mjeseca - a u posljednjoj ih očekuje privikavanje na odvojeni život. Iva je, naime, prije tri mjeseca potpisala jednogodišnji ugovor sa španjolskim prvoligašem IDK Gipuzkoa pa se na jesen iz Zagreba seli u baskijski grad San Sebastian - i sa sobom vodi Barbaru.

- Bit će to velika stvar za sve nas, ali tako smo zajedno odlučili. Nije bilo lako, no stvari smo postavili vrlo jednostavno: Iva ima 31 godinu i pretpostavljamo da na vrhunskoj razini može igrati još tri-četiri sezone. A opet, klub iz San Sebastiana je inzistirao na njoj i pokazao veliko poštovanje. Pozvali su je dok je još bila trudna, a ugovor je potpisan nekoliko tjedana nakon porođaja - objasnio je Filip Brkić za magazin Gloria, dodajući kako se naviknuo na razdvojenost od supruge jer je donedavno igrala za najveći ženski mađarski klub Sopron iz istoimenog grada, do kojeg bi iz Zagreba stigao za tri sata. Sad će mu biti znatno teže jer će čak dvije najdraže žene biti daleko od njega - i to gotovo 2000 kilometara daleko.

- U Španjolskoj su mi ponudili uvjete o kakvima ovdje mogu samo sanjati. Među ostalim, osigurat će osobu od povjerenja koja će se brinuti za Barbaru- rekla je Iva.

zagreb 14.06.2017
Filip supruga Iva i kcerka Barbara
foto vedran peteh
Vedran Peteh

Linker
27. travanj 2024 23:52