Model Iva Leko
 Bojan Zibar
zagrebački izlazak

Iva Šarić Leko ugodno iznenadila u bijelom od glave do pete

Cvjetna oaza u vrtu jednog zagrebačkog lounge bara bila je odredište poznatih domaćih dama koje su se ondje odlučile opustiti u vrijeme zalaska sunca: Iva Šarić Leko, Ella Dvornik, Andrea Andrassy, Jelena Glišić, Iva Šulentić, Ana Radišić i Lana Klingor Mihić uživale su u zanimljivom izlasku u predvečerje na Međunarodni dan Sunca.

Bijela boja bila je modni motiv naših poznatih dama koje su sinoć zablistale u srcu Zagreba: Iva Šarić Leko, Ella Dvornik, Andrea Andrassy, Jelena Glišić, Iva Šulentić, Ana Radišić i Lana Klingor Mihić uživale su u zagrebačkom lounge baru Matis koji je samo za tu priliku pretvoren u cvjetnu oazu i to za posebnu prigodu: ondje je na predstavljen novi Somerby cider s okusom bazga-limeta.

Bivša manekenka Iva Šarić Leko, koja se nedavno razvela od nogometaša Jerka Leke, nosila je bijelo od glave do pete - trendi široke hlače, jednostavnu majicu i klasični sako, te je izgledala iznimno otmjeno. Blogerica Ella Dvornik i opet se nametnula osebujnim stilom, drukčijim od svih: nosila je neporubljene, isprane traperice i asimetričnu bijelu tuniku s prozirnim detaljima te zanimljive sandale na prugice u kombinaciji dviju boja: bijele i boje senfa.

Bojan Zibar
Model Iva Leko

Bojan Zibar
Blogerica Ella Dvornik

Za kombinaciju bijele košulje i traperica odlučila se i poduzetnica Lana Klingor Mihić, dok je voditeljica Jelena Glišić uz usku bijelu majicu nosila elegantne sivoplave hlače s faldama.

Bojan Zibar
Lana Klingor Mihić

Bojan Zibar
Voditeljica Jelena Glišić

Voditeljica Iva Šulentić bijelu je monotoniju razbila crno-bijelom haljinom, a na crno-bijele prugice bila je i haljina Andree Andrassy.

Bojan Zibar
Voditeljica Iva Šulentić

Bojan Zibar
Kolumnistica Andrea Andrassy

Možda najromantičniju haljinu odjenula je voditeljica Ana Radišić - bijelu s romantičnim volanom koji je padao preko ramena, obrubljen crnom crtom.

Bojan Zibar
Voditeljica Ana Radišić

Za sjajnu atmosferu pobrinula su se i tri vrhunska umjetnika koji su tijekom večeri slagali i dovršavali originalne mozaike, satkane od mnoštva slika zalazaka sunca u Splitu, Zadru i Zagrebu, nastalih proteklog ljeta.

Linker
16. travanj 2024 14:00