Ana Mihalić
ZVIJEZDA S NASLOVNICE

Ivan Dečak slavi s nama: 'Neke od najljepših fotografija moje obitelji napravljene su upravo i jedino za Gloriju'

Jedna od zvijezda našeg slavljeničkog broja s čak 25 naslovnica je i Ivan Dečak: dok Gloria slavi 25 godina, 2019. posebna je i u životu glazbenika - proslavit će čak dva jubileja.

Ovo je godina jubileja, ne samo Glorijinog, nego i mojeg: proslavit ću 40. rođendan, a sa svojim bendom Vatra dočekao sam 20. obljetnicu. Obilježit ćemo je koncertom u Domu sportova 5. travnja, a mladoj 25-godišnjoj Gloriji zahvaljujem zbog velike medijske podrške koju je od početka davala bendu. Čuvam sve brojeve u kojima se pojavila makar “crtica” o Vatri, a najdraža mi je reportaža koju sam s ekipom iz zagrebačke redakcije radio u rodnoj Virovitici. Automobilom Opel Mokka, koji sam kao Opelov ambasador tada “testirao” prije nego što je stigla na hrvatsko tržište, dovezli smo se do bivše gradske vojarne, u kojoj je Vatra snimila prvi album, do moje gimnazije, bili smo i kod moje mame na kavi... Uz to, neke od najljepših fotografija moje obitelji napravljene su upravo i jedino za Gloriju.

Nerado u javnosti govorim o privatnom životu, no jedina novinarska ekipa koju sam pustio u svoj dom bila je Glorijina, prije pet godina, nekoliko mjeseci nakon što je moja partnerica Nina rodila našu kćer Ditu. Sjećam se i kad se pripremala priča u povodu Vatrinog 15. rođendana: na zahtjev redakcije morao sam kopati po obiteljskoj arhivi i prvi put pokazao javnosti kako sam izgledao kao dugokosi tinejdžer.

Prije četiri godine bio sam i među velikanima na tradicionalnoj novogodišnjoj naslovnici, a uoči snimanja za ovaj jubilarni broj čak sam dva puta oprao svoj Opel Grandland X - jer je u međuvremenu pala kiša. Sve je, naime, moralo biti besprijekorno, od odjeće do “modnih dodataka” - kao i uvijek s Glorijom.

Linker
24. travanj 2024 05:50