Boris Kovačev / Hanza Media
EKSKLUZIVNO

Ivan Herceg ponovno ljubi: Zavela ga fatalna pjevačica

Zagrebački glumac Ivan Herceg (36) ponovno je zaljubljen. Njegovo srce osvojila je 16 godina mlađa slovenska pjevačica Nina Donelli

Iako je tijekom snimanja serije 'Čista ljubav' u kojoj je glumio Tomu Viteza dobio otkaz i izbačen je sa seta, glumac Ivan Herceg u svom privatnom životu upravo živi čistu ljubav. Markantni zavodnik koji je već osvajao srca poznatih Hrvatica poput Anite Dujić, Ane Majhenić, Petre Dugandžić, Tatjane Jurić i Ecije Ivušić, posljednja tri mjeseca ljubi Mariborčanku Ninu Donelli.

'Upoznali su se krajem siječnja na jednom partyju u Zagrebu, a ljubav cvate. Ona je zaljubljena preko ušiju', rekao nam je izvor blizak pjevačici koja je prije samo desetak dana predstavila novi spot 'Luda večer'. Promovirajući tu pjesmu u suradnji s Milom Stavrosom, pjevačica je kazala kako njezine zabavne večeri najradije završavaju jednim 'velikim praskom', po uzoru na čuveni film i zaštitni znak svakog raspojasanog tuluma, maturalca i djevojačke večeri. Takva energija privukla je Hercega kojemu je atraktivna Slovenka opasno zavrtjela glavom, kao i brojnim pratiteljima na društvenim mrežama kojima rado servira svoje fotografije.

Glumac svoje ljubavi pokušava sakriti od očiju javnosti, no to mu rijetko uspijeva, a za sebe voli reći da je tradicionalan muškarac. U intervjuu koji je dao za magazin Gloria na pitanje može li se zamisliti samo s jednom ženom do kraja života svojedobno je odgovorio: 'Naravno da mogu. Tradicionalan sam muškarac i volio bih se oženiti i imati djecu. Ali okolnosti su takve kakve jesu. Imam 35 godina i nisam oženjen, no godine su ionako stanje uma, a ne broj. Ne treba ništa forsirati, dogoditi će se kad treba.'

Spica / Zagreb 21.07.2017. / foto: Maja Jurovic / Ivan Herceg
foto: Maja Jurović

Otkrio je tada i kakva žena ga može zadržati. - Što kompletnija, to bolja - u mojoj idealnoj viziji. No, zapravo me žena osvaja nekim nevidljivim faktorom. Zvuči kao floskula, ali kad se zaljubljenost i strast stišaju, do izražaja dođu neke druge i dotad nevidljive stvari kao što su karakterna kompatibilnost, tolerancija i razumijevanje. Vrlo mi je važno i da partnerica ima smisla za humor.

Linker
13. travanj 2024 03:21