RTL, promo

Ivan Pažanin trudi se naučiti nešto natjecatelje showa

RTL, promo

Ivan Pažanin trudi se naučiti nešto natjecatelje showa

Morski vuk

Ivan Pažanin na plaži nema konkurenciju

Popularni chef zna uživati - nakon napornih snimanja otvorio je sezonu kupanja i pokazao svoju isklesanu liniju.

Chef Ivan Pažanin napokon je 'svoj na svom'. Nakon proputovanja po Turskoj, posjetio je Rim, a onda se vratio na svoj komadić raja.

Pažanin je otvorio sezonu kupanja na Jadranu, a u prvom planu je bila njegova nova tetovaža. Njegov ukras razveselio je obožavateljice. Uz fotografiju na Instagramu kratko je napisao 'More, kamen, stina, brada'. 

More,kamen,stina,brada

Objavu dijeli Ivan Pazanin (@pazanin.ivan)

Poznati kulinarski majstor zna što mu treba za uspješno punjenje baterija.

‘Samo da je sunca, mora, uz dobro društvo i gradele. Po mogućnosti da netko drugi brine za te gradele umjesto mene. Ja bih slušao cvrčke, skočio u more kad mi je vruće. Pa onda malo mezio i 'ubio oko popodne'… Ima išta bolje od toga?’, rekao nam je poznati kuhar koji je od tinejdžerskih dana smršavio tridesetak kilograma.

Samo neka traje

Objavu dijeli Ivan Pazanin (@pazanin.ivan)

‘Udebljao sam se dok sam bio tinejdžer i tad je bilo lako izgubiti te kile. Ustvari, one su otišle samo od sebe kada sam se počeo više kretati i baviti sportom. Znate kako je to u Dalmaciji, baba bi uvijek govorila 'Mali je gladan', čak i kada 'mali' nije bio gladan. Da se tada nisam riješio viška kilograma, sada bi bio u velikim problemima jer, što si stariji, kile ti se više primaju. Naravno, pazim na ishranu, no zna se dogoditi da odem na dvije-tri zabave zaredom gdje je dobra spiza pa brzo dobijem par kila’, rekao nam je nedavno Ivan koji je zadovoljan svojom linijom, a nju održava boksom i vježbanjem u teretani.

Tebi u čast grade moj!!!

Objavu dijeli Ivan Pazanin (@pazanin.ivan)