Ivan Pažanin trudi se naučiti nešto natjecatelje showa
 RTL, promo
Morski vuk

Ivan Pažanin na plaži nema konkurenciju

Popularni chef zna uživati - nakon napornih snimanja otvorio je sezonu kupanja i pokazao svoju isklesanu liniju.

Chef Ivan Pažanin napokon je 'svoj na svom'. Nakon proputovanja po Turskoj, posjetio je Rim, a onda se vratio na svoj komadić raja.

Pažanin je otvorio sezonu kupanja na Jadranu, a u prvom planu je bila njegova nova tetovaža. Njegov ukras razveselio je obožavateljice. Uz fotografiju na Instagramu kratko je napisao 'More, kamen, stina, brada'.

More,kamen,stina,brada

Objavu dijeli Ivan Pazanin (@pazanin.ivan)

Poznati kulinarski majstor zna što mu treba za uspješno punjenje baterija.

‘Samo da je sunca, mora, uz dobro društvo i gradele. Po mogućnosti da netko drugi brine za te gradele umjesto mene. Ja bih slušao cvrčke, skočio u more kad mi je vruće. Pa onda malo mezio i 'ubio oko popodne'… Ima išta bolje od toga?’, rekao nam je poznati kuhar koji je od tinejdžerskih dana smršavio tridesetak kilograma.

Samo neka traje

Objavu dijeli Ivan Pazanin (@pazanin.ivan)

‘Udebljao sam se dok sam bio tinejdžer i tad je bilo lako izgubiti te kile. Ustvari, one su otišle samo od sebe kada sam se počeo više kretati i baviti sportom. Znate kako je to u Dalmaciji, baba bi uvijek govorila 'Mali je gladan', čak i kada 'mali' nije bio gladan. Da se tada nisam riješio viška kilograma, sada bi bio u velikim problemima jer, što si stariji, kile ti se više primaju. Naravno, pazim na ishranu, no zna se dogoditi da odem na dvije-tri zabave zaredom gdje je dobra spiza pa brzo dobijem par kila’, rekao nam je nedavno Ivan koji je zadovoljan svojom linijom, a nju održava boksom i vježbanjem u teretani.

Tebi u čast grade moj!!!

Objavu dijeli Ivan Pazanin (@pazanin.ivan)

Linker
19. travanj 2024 16:30