Napokon!

Ivana Kovač pokazala svoju neodoljivu dvomjesečnu bebu

Pjevačica Ivana Kovač majka je postala početkom kolovoza, a njezinu ljubav koju dijeli sa sedam godina mlađim inženjerom radiologije Elvirom Hasanhodžićem okrunila je djevojčica. Malena Elena, kako su je nazvali ponosni roditelji, odmah je osvojila i srce poznatog djeda, glazbene legende Miše Kovača.

Dva i pol mjeseca nakon porođaja Ivana je pokazala svoju mezimicu, i to javno, na svom Instagram profilu. Malena je toliko ljupka i mama joj je toliko ljupko svezala mašnicu na glavi, da je odmah osvojila srca brojnih Ivaninih prijatelja i pratitelja na društvenim mrežama.

'There’s A New Kid In Town' odnosno: 'Novo dijete u gradu', napisala je Ivana pokraj fotografije. Da su joj prvi mjeseci s kćerkicom nešto najljepše što joj se dogodilo u životu, nedavno je ispričala i za portal Gloria.hr: 'Majčinstvo je najljepši osjećaj - silno sam se bojala kako ću ja to sve savladati, ali kad dođe beba, sve to nekako krene, kao samo od sebe. Bilo je tu pomiješanih osjećaja, plaši u počecima taj osjećaj neizmjerne odgovornosti. Znala sam imati podočnjake do poda kad više nisam mogla misliti glavom, ali ta ljubav prema djetetu daje toliku snagu da sve izdržiš bez pogovora i s dobrom voljom. A trudnoća, dolazak djeteta na svijet, odrastanje - kako besprijekorno fascinantno!'

There’s A New Kid In Town #babyelena❤

A post shared by I͞v͞a͞n͞a͞ K͞o͞v͞a͞č ® (@ivanakovacofficial) on

Linker
19. travanj 2024 12:34