Instagram
ROMANSA IZ SNOVA

Ivana Mišerić dobila je znak pažnje koji je veći od nje same: 'Dobar potez, jel' da?'

Radijska voditeljica Ivana Mišerić pohvalila se da ima dečka iz snova. Na društvenim mrežama podijelila je fotografiju najvećeg buketa koji je ikad dobila, a on se još uklopio savršeno u njezin stajling.

"Sandro Mur i točka. I na baloner je mislio.", stavila je Ivana Mišerić fotografiju s ogromnim buketom, a komentari su njezinih prijateljica su urnebesni.

"On će postati najomraženiji čovjek u Hrvata. Nakon Pariza, sad i buketa, svaka žena će doći nakon posla i opet naklapati svojim muževima da se ugledaju na Sandra", stoji u komentarima kraj njezine objave fotografije s buketom dok ju je jedna pratiteljica pitala što je njezin dragi skrivio... Neočekivani znak pažnje doznajemo, dobila je bez razloga.

"Povod? Da mi ljepše počne jutro i tjedan. Dobar potez, je l' da?", rekla nam je Ivana koja je u studenom prošle godine objavljivala fotografije iz Hong Konga i s Maldiva, a zatim je objavila fotografiju na kojoj je pozirala uz naočitog dečka. Tada je napisala: 'Sretna. Volim. Hoću podijeliti'.

Ljetos je zaljubljeni par uselio u zajednički stan. "Fatalna privlačnost je bila obostrana. 'Što me privuklo kod Sandra? Nema tu analiziranja... kemija se dogodila. Svidjeli smo se jedno drugome, dali si priliku i počeli se upoznavati. Dobar je čovjek, netipičan i pomalo kaotičan. Genijalac s jakim smislom za humor', pohvalila je svog dragog u nedavnom intervjuu.

Inače, mladi poduzetnik na prvi pogled je osvojio lijepu voditeljicu. "On je jedan, jedini, nema ih više takvih", rekla je zaljubljena Ivana.

Linker
25. travanj 2024 15:45