Dokaz A

Ivana Mišerić objavila fotografiju staru 10 godina: Kad je izgledala bolje?

Instagram
Popularna voditeljica prisjetila se kako je izgledala na početku svoje karijere, a većina smatra da dileme nema - s godinama sve je atraktivnija.

Radijska i televizijska voditeljica Ivana Mišerić (33) već nas godinama budi uz 'Jutro na Otvorenom', a od kraja rujna 2018. vodi i kroz glazbenu emisiju PopRock.hr na HRT-u. Osim što je u naponu radne snage, sretno je zaljubljena, a njezina nova objava na društvenim mrežama stvorila je zanimljivu raspravu.

Naime, Ivana je objavila kolaž dvoju fotografija - jedne od prije deset godina i one aktualnijeg datuma. Mnogi su je počeli obasipati komplimentima. Deset godina karijere prošlo je otkako je stupila u radijski eter, a sve je proletjelo u trenu.

 

Dan joj započinje već u četiri ujutro, a već u šest njezin se glas naveliko čuje diljem zemlje. Da bi bila vesela pričalica jutro mora ići spavati već oko 21 sat, ali zbog ljubavi prema poslu koji je počela 2008. to joj nikada nije bio problem.

'Zamišljala sam život s djecom i suprugom, a ne da ću u devet već biti u krevetu', rekla je jednom prilikom, a kako je već mjesecima u sedmom nebu s poduzetnikom Sandrom, možda joj se ta želja u 2019. godini i ostvari.

Instagram