Instagram
POČASTILA SE ZA POČETAK GODINE

Ivana Mišerić prima komplimente za nove uratke na tijelu

Poznata radijska voditeljica nadmašila je samu sebe nizanjem novih uradaka za koje prima samo pohvale

Ivana Mišerić se krajem ljeta 2016. godine prvi put odvažila na tetoviranje. Tada je odjednom napravila čak tri tetovaže - na jednoj nozi ima dva mišića, dok je na drugoj djevojčica s balonom britanskog crtača grafita Banksyja.

Ipak, ovog je puta nadmašila samu sebe i odjednom napravila četiri tetovaže: maslačak je smjestila na podlakticu, žena koja hoda po žici kao simbol ravnoteže našla se na bedru dok je na leđa smjestila Malog princa i Jokera s porukom. Vitko tijelo popularne voditeljice sada krasi ukupno sedam tetovaža, a za nove uratke je dobila samo komplimente.

Ivana Mišerić / Instagram

Ivana Mišerić / Instagram

Ivana Mišerić / Instagram

Ivana Mišerić / Instagram

Iako je priznala da je kod prvog odlaska u tattoo salon bila skeptična jer se malo bojala igle, strah ju je davno napustio pa nije mogla odoljeti novim ukrasima na tijelu s kojima je započela 2018. godinu. Da će u ovoj godini biti odvažnija i hrabrija dala je naslutiti u čestitici za novu godinu koju je objavila na svojem Instagram profilu.

- Želim nam jednu dobru godinu. Da smo bolji ljudi. Hoću nam hrabrost napraviti ono što srce kaže. Kratko smo tu. Više tolerancije. Sreće. Zdravlja...u glavi, tijelu i duši - poručila je Ivana Mišerić prije nekoliko dana.

Linker
19. travanj 2024 04:50