Instagram
LJUBAV JE NA PIJESKU

Ivana Mišerić topi se od emocija zbog vjenčanja, a ostalima je u fokusu nešto sasvim drugo

Radijska voditeljica Ivana Mišerić uz svog izabranika poduzetnika Sandra Mura posjetila je vjenčanje iz filmskog scenarija. Mladenci su izrekli zavjete uz zalazak sunce, mlada je hodajući do oltara plakala, a Ivanu je cijela atmosfera itekako ponijela dok su njezini pratitelji insinuirali neke druge stvari...

Emotivni video s vjenčanja koje je podijelila Ivana Mišerić nikoga nije ostavio ravnodušnim, jer je sve frcalo od ljubavi između mladoženje Domena i mlade Lucije. Kako se na bajkovitoj pješčanoj plaži na Neretvi fotografirala i Ivana Mišerić i njezin odabranik u bijelom outfitu, mnogi su pomislili da su se i oni odlučili na veliki korak u vezi. No, riječ je samo o dress code na vjenčanju.

'Divno ti stoji bijelo. Ništa ne insinuiram... ili...? napisala je njezina kolegica Barbara Kolar koja je pokrenula lavinu sličnih komentara.

Instagram

Instagram

Njezin dečko je pet godina mlađi poduzetnik Sandro Mur, osnivač Bellabeata, hrvatsko-slovenskog start-upa i Ivana odmah su pri upoznavanju vidjeli da su srodne duše, a mnogi misle da je pitanje vremena za tu njihovu veliku odluku. Jedno je od najaktivnijih hrvatskih medijskih lica, a svojim ranojutarnjim radijskim showom slušateljima pomaže u razbuđivanju, nudi im informacije o prometu, ali i raspravlja o bitnim aktualnim temama. 'Zamišljala sam život s djecom i suprugom, a ne da ću u devet već biti u krevetu', nedavno je za Gloriju.hr kroz šalu rekla Ivana, a s dragim je u malo više do godine dana veze posjetila Maldive, a obišla je i Alpe.

Linker
21. travanj 2024 08:15