Privatni album
fatalni susret

Ivana Mišerić u sedmom nebu: Već smo odlučili koji nam je sljedeći korak

Sredinom studenog otišla je na odmor, objavljivala fotografije iz Hong Konga i s Maldiva, a zatim fotografija na kojoj je pozirala uz naočitog dečka. Zaljubljena Ivana Mišerić (33) tada je napisala: 'Sretna. Volim. Hoću podijeliti'. Proteklog vikenda voditeljica i njezin odabranik srca Sandro Mur (29) zajedno su se pojavili i na humanitarnom balu u Splitu. Da je ta ljubav svaki dan jača, kakav je Sandro, kakvi su im planovi te kako im izgleda svakodnevica, Ivana je otkrila za Gloria.hr.

Procvjetala je Ivana Mišerić, voditeljica s kojom se budimo uz 'Jutro na Otvorenom', a koja nas od kraja rujna vodi i kroz glazbenu emisiju PopRock.hr na HRT-u. Cvjeta zbog ljubavi s novim dečkom Sandrom Murom, osnivačem hrvatsko-slovenskog start-upa 'Bellabeata'!

Novi poslovni uzlet i nova ljubav iz vedra neba zaslužni su što Ivana ne skida osmijeh s lica: 'Nitko se od nas dvoje nije nadao da ćemo se tako silno zaljubiti. Upoznali smo se u Rijeci. Bio je to susret 'po službenoj dužnosti'. On je tada bio taj koji je pričao, a ja sam pitala. Malo kasnije dogodio se pravi spektakl'.

Fatalna privlačnost je bila obostrana. 'Što me privuklo kod Sandra? Nema tu analiziranja... kemija se dogodila. Svidjeli smo se jedno drugome, dali si priliku i počeli se upoznavati. Dobar je čovjek, netipičan i pomalo kaotičan. Genijalac s jakim smislom za humor', pohvalila je svog dragog.

Nedostaje im, kaže, jedino više slobodnog vremena samo za njih dvoje. Zbog toga su, iako njihova romansa možda ne traje dugo, spremni i za novi životni korak. 'Puno radimo oboje, pa se usklađujemo kako stignemo. Sljedeći logičan korak baš zbog toga je da počnemo živjeti zajedno', priča Ivana.

Privatni album

Prije toga jedan veliki korak napravit će tijekom božićnih blagdana. 'Oboje imamo po jednog roditelja tako da se veselim što ću uskoro upoznati njegovog tatu', otkriva Ivana i dodaje da je Sandro njezinu majku već upoznao. Vesele se, kaže, obiteljskim druženjima u nadolazećim danima. 'Inače posljednjih godina volim biti što više kod kuće oko Božića, bor, puno hrane, kauč... lagano... a doček Nove mi nije napet. Već sam nekoliko godina ostala kod kuće', ispričala nam je.

Zato ovih dana Ivana i Sandro grabe prilike tu i tamo posjetiti zagrebački Advent. 'Sve mi je prekrasno, čak i gužva ima svoju čar. Obožavam božićne blagdane i feeling prosinca, upijam sve to šarenilo s najvećim mogućim guštom. Ponuda hrane je fantastična, svake godine sve bolja, to me oduševljava', otkriva nam.

Instagram

Osim što od šest do deset ujutro vodi radijsku emisiju, angažman na HRT-u također traži vrijeme i trud. 'Uhodana jesam, sada treba ubaciti u višu brzinu da ne postane rutina. Lijepo mi je, glazba je u fokusu, ekipa je kul, ne osjećam TV emisiju kao strano tijelo, što je dobro. Najslabija točka mi je organizacija vremena, što bi horoskopska Djevica trebala znati dobro hendlati, ali ja se često u svim obavezama gubim. Imam osjećaj da ne stajem zadnje dvije godine', priznaje nam Ivana čija je 'baza' ipak ostao radio. 'Uvijek će mi radio biti broj 1, čim osjetim da me nešto guši i da gubim fokus ujutro, mičem to s radara. Budim se u 4:20, vraćam se u krevet u ponoć, eto tako izgleda moj bioritam', govori.

Za kraj smo Ivanu upitali i što misli o društvenim mrežama, budući da tim putem često objavi kakvu crticu i iz poslovnog i iz privatnog života. 'Ima dobrih i loših strana, vrlo jedna široka tema. Serviraš sebe svijetu, što daje ljudima za pravo da javno izraze svoje mišljenje o tebi i sadržaju koji objavljuješ. To je prihvatljivo dok ne krenu napadi i vrijeđanja. Na to sam posebno osjetljiva jer bez obzira na javnost profila mislim da bi ljudi prije nego otvore rafalnu paljbu na nekoga trebali razmisliti da li bi voljeli da se njima drugi obraćaju na takav način. Volim izvući pozitivne strane - mene društvene mreže zabavljaju. Svakakvih nas ima i poštujem to. Jedne motiviraju lajkovi, drugi žele pokazati kako im je lijepo u životu. Neki opet svoj život žele prikazati uzbudljivijim i bogatijim nego što zaista jest jer se podsvjesno uvjeravaju da je tako. Trend je takav da se život dijeli na moderan način, online. Jednostavno prihvaćam to kao dio vremena u kojem živimo. Ako objavljujem rjeđe to je zato što nemam dobru fotku ili mi se jednostavno - ne da', rekla je Ivana za kraj.

Privatni album

Linker
25. travanj 2024 09:14