Damjan Tadic / CROPIX / CROPIX
NAJVEĆA SREĆA

Ivana Ninčević Lesandrić rodila djevojčicu, otkrila i koje ime je odabrala

Mostova saborska zastupnica Ivana Ninčević Lesandrić objavila je sretne vijesti: ona i njezin suprug Ivan postali su roditelji malene djevojčice.

Saborska zastupnica Ivana Ninčević Lesandrić postala je majka, a sretne je vijesti podijelila sa svojim pratiteljima na Instagramu i otkrila koje su ime ona i njezin suprug Ivan Lesandrić odabrali za svoju djevojčicu.

- - I došla nam malena Perina. Četiri i pol kilograma i 54 centimetra. Malo nas je namučila, ali neka je ona nama živa i zdrava. Sve drugo će proći - napisala je uz fotografiju iz bolnice i otkrila kako joj porođaj nije bio lagan.

Kako je otkrila za Gloriju, trudnoću je dobro podnosila pa je mogla uživati u omiljenim specijalitetima, a odrekla se samo čokolade i kave jer su joj izazivale mučninu. Za vrijeme trudnoće kolege u Saboru su je mazile i pazile, a dobivala je i korisne savjete, poput onog da se mora dobro naspavati prije dolaska bebe.

- Ne strahujem od neispavanosti. Suprug se silno raduje roditeljskim obvezama, a moji otac i majka ne mogu dočekati svoje prvo unuče - izjavila je prije nekoliko mjeseci splitska političarka koja je otkrila da će prvi put postati majka u travnju te tada priznala kako će spol djeteta saznati tek kada se beba rodi.

Ivana Ninčević Lesandrić je svima postala veliko nadahnuće otkako je lani javno progovorila o bolnom iskustvu sa spontanim pobačajem i svime što je nakon toga uslijedilo. Naime, u Sabornici je javno progovorila o traumatičnom iskustvu kada je u veljači u splitskom KBC-u proživjela bolni medicinski zahvat nakon spontanog pobačaja, a to iskustvo opisala je kao najmučnijih pola sata u životu. Nakon što se odvažila ispričati svoju priču dobila je potporu žena iz cijele Hrvatske, ali i muških kolega, a u intervjuu za Gloriju tada je izjavila da se bez obzira na traumatično iskustvo ne boji nove trudnoće.

"Suprug i ja i dalje planiramo imati barem dvoje djece. Prije nego što sam upoznala svog muža koji je privatni poduzetnik, mislila sam da se nikada neću udati jer me zanimao samo posao. Da on nije bio tako uporan, danas bih bila stara cura. Upoznali smo se prije pet godina u jednom splitskom kafiću, a u braku smo od lipnja 2015. Imali smo uistinu romantično vjenčanje, na tvrđavi na Klisu, gdje je odrasla moja majka. Obitelj moga oca Harija je stara solinska loza, a ja sam po karakteru poput tate koji je dosta glasan, ali pravedan. Majka je tiha, mirna i nikada se ni na što ne žali. No, u ovom slučaju me podržala.', rekla je nakon istupa u Saboru.

Privatni album
Ivana Ninčević Lesandrić sa suprugom Ivanom

Linker
19. travanj 2024 06:04