Nikad sretnija

Ivaniševići su se počastili odmorom iz snova, Nives ima najljepši badić na plaži

instagram
U zanimljivom jednodijelnom kupaćem kostimu radijska voditeljica Nives Ivanišević objavila je snimku na kojoj blista od sreće, a na svom egzotičnom odmoru već je zaradila brončanu put...

Radijska voditeljica Nives Ivanišević (37) sa svojom obitelji -  suprugom Goran Ivanišević i sinom Oliverom otišla je na odmor u egzotične krajeve. Nives je objavila snimku koja je sve zabavila, naime, u njoj se u bijelom kupaćem kostimu pokraj palme hladi od visokih temperatura ispod tuša.

Zbog vesele snimke na društvenoj mreži zaradila je brojne komplimente na račun izgleda.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Pink sky

Objavu dijeli Nives_Ivanisevic (@nivessimpson)

 

Zagrepčanki je susret s Goranom u potpunosti preokrenuo život. U listopadu 2016. otkrila je da je u vezi s bivšim teniskim asom. Tijekom blagdana 2017. postala je na tajnom vjenčanju gospođa Ivanišević, a brzo nakon toga su objavili vijest da će postati roditelji. Otkad je u rujnu prošle godine stigao mali Oliver, sve je sjelo na svoje mjesto. Par gotovo svake godine odlazi na zimski odmor gdje uživa u visokim temperaturama.

Saša Zinaja

Goran i Nives Ivanišević

Zagreb, 070418.
Botanicki vrt.
Modna revija Elfsa u jedinstvenom ambijentu Botanickog vrta.
Na fotografiji: Nives Canovic i Goran Ivanisevic.
Foto: Ranko Suvar / CROPIX
Ranko Šuvar / Hanza Media

Tatjana Jurić i Nives i Goran Ivanišević

 

Nedavno se gospođa Ivanišević nakon malo više od godinu dana vratila na posao na Narodnom radiju, a ta vijest razveselila je njezine brojne slušatelje.