Instagram
NAKON VJENČANJA

Iz Zagreba pobjegli na Santorini: Idiličan medeni mjesec presretnih supružnika

Sve moguće turističke punktove Santorinija ovih dana obilaze hrvatski rukometni reprezentativac Stipe Mandalinić i njegova Matea koji ne kriju da beskrajno uživaju na medenom mjesecu

Krajem svibnja stali su pred oltar, a ovih se dana udvoje provode na na jednom od najpoznatijih grčkih otoka, Santoriniju - rukometaš Stipe Mandalinić i njegova supruga Matea na medenom su mjesecune skidaju osmijehe s lica, baš kao da je vjenčano prstenje u njihovu vezu unijelo neku posebnu draž.

Stipe, koji trenutačno igra za rukometni klub Croatia Osiguranje Zagreb, uz svaku fotografiju s grčkog putovanja, koju objavi na Instagramu, napiše 'pravi turisti', 'umorni smo' i 'sve nas boli'. No, osim što obilaze turističke zanimljivosti, Matea i Stipe vrijeme provode i u sunčanju i kupanju, te u restoranima kojih na otoku ne nedostaje.Za primijetiti je da su i vrlo atraktivan mladi par - u odličnoj formi i odjeveni po posljednjim trendovima.

Slavni 24-godišnjak i njegova Matea, tada Zelić, prije braka bili su u dugoj vezi, a vjenčali su se u samom srcu Zagreba.

Instagram

Instagram

Instagram

Instagram

Instagram

Linker
24. travanj 2024 21:21