Instagram
Najljepše im je u Hrvatskoj

Izabel Kovačić prisjetila se ljetovanja zajedničkom fotografijom: Svi pričaju o njihovom stajlingu

Baš kao i mnogi koji su se ovih dana vratili s ljetovanja, i Izabel Kovačić prisjeća se divnih dana odmora na Jadranu u društvu svojeg najdražeg muškarca.

Nakon tri godine provedeno u Madridu, Mateo i Izabel Kovačić spakirali su kofere i otputovali u London gdje će hrvatski nogometni reprezentativac provesti idućih godinu dana na posudbi u klubu Chelsea. To znači još jedan novi grad na listi onih u kojima su živjeli, ali čini se kako je paru ipak najdraže kada su u Hrvatskoj. Naime, Izabel se prisjetila ljetovanja na kojem su uživali u drugoj polovici srpnja, nakon povratka sa Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji. Srebrni nogometaši rasuli su se tada po obali, a Mateo i Izabel veći su dio vremena proveli ljetujući s Lukom Modrićem i njegovom obitelji te prijateljima.

Da im je ovo ljeto, provedeno na skupocjenoj jahti kojom su plovili od Zadra pa sve do nekih od naših najljepših otoka poput Brača, Visa i Korčule, bilo uisitnu posebno pokazala je supruga hrvatskog nogometaša i vlasnica dječjeg modnog brenda. Ona se sunčanih dana prisjetila fotografijom s jahte na kojoj par, koji se vjenčao lani nakon dugogodišnje veze, spremno pozira. Da se radi o pravoj ljetnoj fotografiji vidi se i po njihovim modnim kombinacijama: ona je odabrala haljinu s motivom limuna i odgovarajući šešir, dok je on privlačio poglede u zanimljivoj košulji, a oboje su za svoje modne odabire dobili pohvale od obožavatelja.

Izabel je za svoju ljetnu fotografiju u samo sat vremena dobila 35 tisuća lajkova i gotovo 200 komentara u kojima im svi redom tepaju da su savršeni par.

Linker
24. travanj 2024 10:40