Melanie Brown
 Profimedia, TEMP Rex Features
turneja ugrožena?

Izgubila vid: Spajsica Mel B hitno prebačena u bolnicu

Zbog neuspjele operacije vida, poznata Spajsica izgubila je vid na lijevo oko prije dvadeset godina. Ovog vikenda hitno je prebačena u bolnicu nakon što je izgubila vid i na desno oko i ostala potpuno slijepa, samo nekoliko dana prije povratničke turneje.

Melanie Brown zabrinula je svoje bližnje i obožavatelje nakon što je ostala bez vida. Ukućanima se požalila da se ne osjeća dobro te joj je iznenada pozlilo. "Ne vidim ništa, potpuno sam slijepa", rekla je šokirana nakon što je stigla u londonsku bolnicu s povezom na očima.

Svjedoci koji su se našli u bolnici u to vrijeme za britanske medije su kazali da je pjevačica očito bila u bolovima. Posljednjih 20 godina Mel ne vidi na lijevo oko, nakon što joj je na neuspjeloj laserskoj operaciji oštećena rožnica. Nije poznato što je sada uzrokovalo gubitak vida na desnom oku, no pretpostavlja se da je povezano s njezinim prijašnjim lošim stanjem vida. Još se ne zna je li gubitak vida privremen ili je riječ o ozbiljnijem problemu.

SPICE GIRLS at the Cannes Film Festival Cannes France 1997.Melanie Chisholm, Victoria Beckham, Geri Halliwell, Melanie Brown and Emma Bunton., Image: 246156154, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press - Archives
Profimedia, Zuma Press - Archives

"Bila je u šoku i vikala je da ne vidi. U automobilu ju je asistentica prevezla u bolnicu, pokušavajući je smiriti i držati za ruku", komentirao je izvor za medije."Cure iz benda su se zabrinule, kao i njezin menadžer", rekao je izvor blizak Mel, dok je glasnogovornik kasnije nadodao da je situacija pod kontrolom te da će Mel biti dobro.

Melanie Brown
'Lorraine' TV show, London, UK - 13 May 2019, Image: 432787656, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial use only, Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features
Melanie Brown

Zdravstveni problem pjevačice ugrozio je veliku povratničku turneju benda koja je zakazana za 24. svibnja. Ovo je drugi put da turneju prijeti otkazivanje, prvi puta bend je poljuljao incident koji je pokrenula Mel nakon što je izjavila da je imala romantičnu aferu s kolegicom iz benda Geri, što je izazvalo velike trzavice između djevojaka.

Ipak, turneja je i dalje zakazana te su sve pjevačice, kako je kazao glasnogovornik, jako uzbuđene zbog povratka na scenu i marljivo vježbaju za nastup.

Linker
19. travanj 2024 15:58