Saša Burić / Hanza media
Saša Burić / Hanza media

NOVA GLORIA DONOSI

Jakov i Kristina Gojun: Upoznajte naše zlato

  • 11.01.2018. u 09:30

  • Autor:
    • Dolores Tolić

Splitski rukometni reprezentativac i adut naše obrane na Europskom prvenstvu - koji se na terenu doima poput diva pa od njega strahuju suparnici - svoju nježnu stranu čuva za suprugu Kristinu te sinove Marka i Niku , i tek rođenog Karla s kojim je zbog pruprema proveo samo tri dana

Osvojiti medalju na domaćem terenu poseban je izazov svakom sportašu, ali i publici - pa naši “kauboji” mogu očekivati veliku podršku navijača na Europskom rukometnom prvenstvu koje se od ovog tjedna održava u Hrvatskoj. A najslađi među njima je jednomjesečni Karlo, crnokosi sinčić Splićanina Jakova Gojuna (31) koji je na svijet došao 10. prosinca. Baš na vrijeme da svom tati na najljepši način uveliča nastup s reprezentacijom za koju obrambeni adut izbornika Line Červara igra već deset godina.

Ekskluzivno u novom broju magazina Gloria koji je u prodaji od četvrtka 11. siječnja, Jakov i Kristina Gojun govore o dvostrukom slavlju u obitelji u njihovom berlinskom domu, kakvi su roditelji te kome će Jakov posvetiti medalju ako je osvoje na prvenstvu.