hrt
o majčinstvu

Janica Kostelić se topi od emocija na spomen sina: 'Maleni Oskar još nije bio na skijama'

Naša najtrofejnija skijašica Janica Kostelić rijetko se pojavljuje u javnosti, ali zbog uspjeha Filipa Zubčića odazvala se na intervju jer ju njegov uspjeh neopisivo razveselio.

"Filip Zupčić je veliki radnik i izuzetno je zaigran, što mislim da je super samo je sad malo odrasliji i vjerujem da može tu svoju zaigranu stranu staviti pod kontrolu kad je potrebno. Mislim da treba imati sreće, ako si dovoljno uporan uspjeh je nusproizvod pravilno organiziranog djelovanja", rekla je Janica Kostelić Mirni Zidarić u ekskluzivnom intervjuu za Sport HRT-a gdje je odala i da će ipak još pričekati da maleni Oskar naraste kako bi ga podučila tajnama bijelog sporta.

"Mali Oskar još nije bio na skijama. Ima vremena. Neka se dijete zabavlja dječjim radostima koje priliče njegovoj dobi", kaže Janica i dodaje kako je super biti majka, te da uživa u toj ulozi.

Knin, 040418
Janica Kostelic drzavna tajnica Sredisnjeg drzavnog ureda za sport urucila je donaciju od milijun i po kuna za izgradnju atletske staze gradonacelniku Knina Marku Jelicu.
Na fotografiji: Janica Kostelic.
 Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX
Vladimir Dugandzic / CROPIX

Janica u intervjuu ističe kako je politička scena ne nedostaje, a kad je Novak Đoković izrazio želju da upozna nju i njezinog brata Ivicu, teniskom asu je i ponudila skijaške lekcije...

Pročitajte i:

  • Najtrofejnija hrvatska skijašica Janica Kostelić (37) rodila je prvog dana u 2019. godini i četiri dana prije svog rođendana. Sa sinom Oskarom već gazi snježnim stazicama. Nosi ga u tzv. klokanici, čvrsto privijenog uz sebe. Na društvenim je mrežama objavila fotografiju u selfie izvedbi, na kojoj ne može sakriti zadovoljstvo na licu, a dječačić je toliko zabundan na snijegu da mu se vidi samo kapuljača u obliku malenog smeđeg medvjedića.

    Oskar je na svijet došao s prvim danom siječnja u zagrebačkoj Petrovoj bolnici - Janica je rodila carskim rezom i vrlo brzo se oporavila te sada nesmetano uživa u prvim tjednima majčinstva. Sasvim je moguće da ćemo dječačića već iduće godine vidjeti - na malenim skijama.

    'Mali čovječuljak u šetnji', napisala je Janica ponosno pokraj fotografije koja je raznježila njezine pratitelje:

  • Janica na posao došla u vrtoglavim štiklama koje je morala skinuti

  • Najtrofejniju skijašicu Janicu Kostelić (36) prva je u zagrebačkoj bolnici posjetila majka Marica kako bi joj čestitala i upoznala malenog Oskara koji je stigao u prvim satima nove godina. Presretna baka pohitala im je u zagrljaj, nakon što je Janica više od mjesec dana čuvala trudnoću.

    Posebna veza poznate skijašice i njezine majke uvijek je bila jaka. Majka ju je pratila na svakom važnoj utrci, a sada odbrojava kada će se njezina kći i sin vratiti kući.

    Zagreb, 020119.                                                                   Petrova.
Petrova bolnica rodiliste.
Marica Kostelic dolazi u posjet Janici Kostelic.
Foto: Damjan Tadic / CROPIX
    Damjan Tadic / CROPIX

    Zagreb, 020119.                                                                   Petrova.
Petrova bolnica rodiliste.
Marica Kostelic dolazi u posjet Janici Kostelic.
Foto: Damjan Tadic / CROPIX
    Damjan Tadić / CROPIX

    Samozatajna mama Marica Kostelić s Janicom je postala je 2013. postala ambasadorica P&G projekta ‘Hvala ti mama’. Kampanjom su htjeli naglasiti da iza svakog nevjerojatnog sportaša stoji jednako tako nevjerojatna mama pa se ovim projektom želi zahvaliti svim mamama na njihovoj bezrezervnoj podršci.

    'Hvala joj što je najbolja mama. Mame su, nemam druge riječi nego jednostavno mame. I najbolje prijateljice i, koliko god to nezgodno zvuči možda i najveći ‘neprijatelj’. Mama utjelovljuje sve što je dobro, a meni je najvažnije da je uvijek bila uz mene. Majka je ona koja nas drži skupa. Nas troje smo svaki na svoj način ekstremisti, imamo različite ideje i hobije. Mama, za razliku, uvijek vozi po istim tračnicama, sve napravi mirnije i normalnije. I dan danas nas, bez obzira koliko smo odrasli, centrira kada nam neka ideja lupi u glavu. Svašta želimo sprovesti, a mama je kočničarka', rekla je tom prigodom.

    Čestitati i upoznati svog prvog nećaka došao je i Janičin brat Ivica Kostelić u pratnji svoje supruga Elin koji su došli naoružani buketom cvijeća.

    zagreb, 02012019, Petrova bolnica, Ivica Kostelic i supruga Elin u posjeti Janica Kostelic_foto Davor Matota
    Davor Matota

    Zagreb, 020119.                                                                   Petrova.
Petrova bolnica rodiliste.
Ivica Kostelic i supruga Elin stigli su u posjet Janici Kostelic.
Foto: Damjan Tadic / CROPIX
    Damjan Tadić / CROPIX

    zagreb, 02012019, Petrova bolnica, Ivica Kostelic i supruga Elin u posjeti Janica Kostelic_foto Davor Matota
    Davor Matota

Linker
18. travanj 2024 12:55