Neja Markicevic / CROPIX
Na snimanju

Janko Popović- Volarić ovim outfitom totalno iznenadio svoje obožavateljice

Glumac i član žirija Supertalenta Janko Popović - Volarić u javnosti je poznat kao najbolje odjeven muškarac u Hrvatskoj, a upravo to je jedan od razloga da ima pravu vojsku obožavateljica.

U svakom javnom izlasku, glumac Janko Popović - Volarić (38) odjeven je u skladu s prigodom. Pri tome mu pomaže i činjenica da je postao ambasador jednog domaćeg brenda s odijelima, a iako odijelo ne čini čovjeka, mora se priznati da otkako se pojavio na glumačkoj sceni postao je poznat po svojoj nepogrešivosti u odabiru outfita za svaku priliku.

Zagreb, 050318.
Kino Europa.
Premijera filma Comic Sans redatelja Nevija Marasovica.
Na fotografiji: Nevio Marasovic, Natasa Janjic, Janko Volaric Popovic.
Foto: Tomislav Kristo / CROPIX
CROPIX
Nevio Marasović, Nataša Janjić i Janko Popović-Volarić


Zagreb, 270218.
HRT, studio Anton Marti.
Svecana dodjela nagrada Zlatni Studio na HRT-u u studiu Anton Marti. Najstariji hrvatski televizijski tjednik Studio dodjeljuje nagrade najboljima na televiziji, filmu, radiju, u glazbi i u kazalistu i to za razdoblje od 1. prosinca 2016. do 1. prosinca 2017. godine.
Na fotografiji: program, Jelena Rozga, Janko Volaric Popovic
Foto: Boris Kovacev / CROPIX
Boris Kovačev / Hanza Media
Jelena Rozga i Janko Popović Volarić


Neja Markicevic / CROPIX

Ove godine je uspio snimiti čak dva filma - horor 'Egzorcizam' i komediju 'Comic sans', a trenutačno snima novi film u Pragu gdje se pokazao u totalno drukčijem svjetlu.

'U Pragu ništa od jeseni. Ljetni doručak češkog slikara na parkingu', napisao je Janko kraj fotografije na Instagramu gdje je odjeven samo u potkošulju, a vidljiva je i njegova 'lažna' tetovaža.

Popularni glumac Janko Popović - Volarić prošlog tjedna je na Filmskom festivalu Mediteranskih zemalja u Aleksandriji odnio nagradu za najbolju mušku ulogu za film "Comic Sans" Nevija Marasovića. Riječ je filmu koji je na Pulskom filmskom festivalu već dobio više nagrada. Očinstvo je iskusio već s 18 godina, no unatoč svim preprekama s kojima se suočio kao mladi tata, sa svojim jedincem ima prisan odnos, pa zna reći kako su 'on i sin odrastali zajedno'.

Linker
19. travanj 2024 19:56