Šetnja užim centrom grada Zagrebom Sandi Cenova
 Vlatka Vužić Artkom
otkrio tajnu

Jedan od najveselijih dana Sandija Cenova: Proslavio rođendan u posebnom društvu

Kako je sam otkrio, odavno se nije toliko dobro zabavio, družio, smijao, plesao i pjevao. Za sve su zaslužna djeca iz dječjeg zbora Zagrepčanke i dečki sa kojima je zajedno otpjevao svoju novu pjesmu 'Naša mala tajna' i snimio video spot.

'Oduševljenje koje je izazvala sama suradnja sa zborom Zagrepčanke i dečki, nadmašena je na snimanju, jer su me toliko oduševili klinci, koji su fantastično odgojeni, razigrani, ali i disciplinirani. Ne pamtim kada sam imao toliko veselu atmosferu na snimanju.

Vlatka Vužić Artkom
Njegovu šetnju gradu su svi morali zamijetiti

Ako je neka pjesma zaslužila da je otpjeva dječji zbor, onda je to upravo 'Naša mala tajna'. Cilj je i bio unijeti optimizam na glazbenu scenu, a djeca koja nisu ničim opterećena, to mogu najbolje na svijetu.', istaknuo je Sandi.

Vlatka Vuzić Artkom
Nezaboravna vožnja uspinjačom...

Uz pomoć dječjeg zbora Zagrepčanke i dečki, 'Naša mala tajna' koja je već osvojila publiku i glazbene urednike, zajedničku će premijeru imati ove nedjelje 21.06. na Zrinjevcu u sklopu Svjetskog dana glazbe od 19:40 h.

'Pjesma govori o ljubavi, koja nam je svima još potrebnija kada nam je teško, pa po vlastitom iskustvu tvrdim da sve krize lakše prolazimo uz prisutnost ljubavi svojih bližnjih. "Naša mala tajna" olakšat će nam sve te teške dane, koje proživljavamo. I nadam se da će se mnogi složiti sa mnom da je mala tajna svake obitelji - ljubav.', poručio je Sandi.

Vlatka Vužić Artkom
S razigranom ekipom ispred uspinjače...

Supruzi Ilini s kojom je već 15 godina, otkrio nam je, često priredi 'praznik u dvoje' i uvijek ponese gitaru. U skladnom braku dobili su dvoje djece, Mikulu i Zaru, a vjenčali su se na egzotičnom Baliju nakon samo tri mjeseca poznanstva, a u razgovoru se prisjetio vremena kada je bio na vrhuncu slave.

"Pisma nam je na početku karijere poštar dostavljao pred vratima jer ih je dolazilo toliko da nisu mogla stati u poštanski sandučić. Možda današnjoj djeci to uz društvene mreže nije jasno, ali tada je to bio jedini način komunikacije', dodaje Sandi koji se u bračnim vodama potpuno promijenio. Prije je volio rođendane slaviti na tulumima, a sada mu je važno da uz njega bude supruga i obitelj. U kojim filmovima bi htio glumiti, zašto voli luku i tetovaže, otkrio nam je u zabavnom intervjuu gdje se prisjetio i prve naslovnice za Gloriju davne 1994. godine.

Čitajte i:

Stare fotke uvijek nam izmame osmijeh na lice: Ovako su nekada izgledale domaće zvijezde

Pogledajte kako su provele odmor: Poznate Hrvatice pohrlile na egzotične lokacije, no neke su i dalje vjerne skijanju

U novom broju Glorije sve o velikom slavlju: Intrigantne fotografije iz noći glamura i iznenađenja

Linker
15. travanj 2024 21:21