DTSTUDIO
NA LOŠINJU

Jedan od težih projekata Međimurca Domagoja Đukeca: Glamurozno vjenčanje dizajnera automobila na Lošinju

Tri vjenčanice i odijelo šivano po mjeri, luksuzni lošinjski hotel unajmljen samo za njihove goste, vrhunske delicije i najbolja vina... Samo su dio scenarija koji su Domagoj Đukec, glavni kreator u BMW-u, i njegova odabranica Antonija Čegec osmislili za svoj najvažniji dan, čije su detalje otkrili za novi broj magazina Gloria.

Međimurcu Domagoju Đukecu (44), koji je ove godine postao glavni dizajner u BMW-u, a time i najviše pozicionirani Hrvat u svjetskoj autoindustriji, “kreiranje” vlastitog vjenčanja bilo je među težim projektima. Naime, i on i njegova supruga, zagrebačka arhitektica Antonija (28), imaju izrazito izražen smisao za estetiku, no kako oboje žive i rade u Njemačkoj, a svadba je bila u Hrvatskoj, organizacija je trajala godinu dana. Posao im je olakšalo to što su za proslavu vjenčanja odabrali butik hotel Alhambra na Lošinju, koji je sam po sebi bajkovit, pa je stotinjak uzvanika posljednje dane listopada dočekalo na jednom od najljepših i najglamuroznijih mjesta na Jadranu.

DTSTUDIO

- Kao arhitektica i dizajner, oboje smo vrlo zahtjevni što se tiče lokacije i uređenja. Željeli smo da vjenčanje bude uz more, a kako je mnogo gostiju došlo iz inozemstva, bilo mi je važno da oni koji su prvi put u Hrvatskoj vide koliko je lijepa. Savršena kulisa za to bila je Alhambra, gdje je nakon ljeta mirnije pa smo je mogli unajmiti samo za nas - objašnjava Domagoj Đukec, sretan što je uzvanike upoznao i s vrhunskom domaćom gastronomijom.

- Za prvi ples odabrali smo pjesmu Olivera Dragojevića “Moj lipi anđele” - otkriva dizajner koji je na svoj najsretniji dan bio u odijelu nizozemskog brenda Suitsupply, šivanom po mjeri. Mladenka se pak triput preodijevala: goste je dočekivala u kreaciji Zimmermann, vjenčanica je bila brenda Berta, a iza ponoći presvukla se u kreaciju marke Maria Lucia Hohan. Vjenčano prstenje od ružičastog zlata kupili su u Münchenu, a zaručnički od platine sa soliter dijamantom Domagoj je sam osmislio. Već su se jednom vjenčali, u vijećnici u Münchenu prije godinu dana, a nedugo prije toga se Antonija, čije je djevojačko prezime Čegec, iz Zagreba preselila k njemu u Njemačku.

Uz novi broj magazina Gloria ne propustite kupone s popustom do 40 posto za kupnju u King Crossu i Kalodont Whitening paste za blistavo bijeli omsijeh: Active Black s aktivnim ugljenom ili Smile and Glow sa svjetlucavim česticama. U novom broju očekuje vas i prijavnica za Makeover na dar u suradnji s Poliklinikom Lohuis Filipović.

Linker
25. travanj 2024 06:08