Profimedia, Face To Face A
CHIARA FERRAGNI

Jedna od najbolje odjevenih žena svijeta postala majka: 'Stigao je naš lavić'

Njezine trudničke stajlinge pratili su svi jer je jedna od najutjecajnijih modnih blogerica trenutačno, a sada je sa svojim pratiteljima podijelila najsretnije vijesti.

Jedna od najutjecajnijih modnih blogerica, Talijanka Chiara Ferragni postala je prvi put majka. Ona i njezin zaručnik Federico Lucia svojem su sinu nadjenuli ime Leone, što na talijanskom znači lav.

Inspiraciju za ime pronašla je u svojim tetovažama, kako je objasnila obožavatelju na Instagramu prije nekoliko tjedana.

- Krajem ljeta 2016. sam bila s muškarcima koji nisu bili pravi za mene pa sam odlučila tetovirati dva lava na stražnji dio desne ruke što označava pravu ljubav za mene – napomenula je tada i dodala kako je napokon pronašla svoju pravu ljubav i lav je slavlje te ljubavi.

Iako su oboje Talijani, posljednje mjesece pripremali su se za prinovu u Los Angelesu, a Chiara je odlučila roditi u poznatom medicinskom centru Cedars-Sinai. Talijanska blogerica najpoznatija je po svojem blogu The Blond Salad, a ima i svoju kolekciju modnih dodataka i cipela.

Instagram

Linker
24. travanj 2024 04:48