teško joj sve pada

Jedva je zadržala suze: Angelina Jolie je neizmjerno ponosna, ali teško se nosi s rastankom

Glumica Angelina Jolie teško je zadržavala suze dok je svojeg najstarijeg sina ispratila u novu životnu avanturu: njezin 18-godišnji Maddox sada je student Sveučilišta Yonsei u Seoulu u Južnoj Koreji, a holivudskoj zvijezdi rastanak sa sinom teško je pao.

Iako je presretna što će njezin 18-godišnji sin studirati biokemiju na Sveučilištu Yonsei u Seoulu, Angelini Jolie (44) teško pada rastanak od najsatrijeg Maddoxa, sina kojeg je sama posvojila prije 17 godina.

- Prihvaćen je na više sveučilišta, ali odabrao je Yonsei. Uči korejski intenzivno, ali već je spreman - izjavio je izvor blizak obitelji. I dok je Maddox sretan zbog novih životnih izazova, njegova majka priznala je kako joj je neizmjerno teško što ga ostavlja.

- Trudim se ne plakati, danas odlazim - rekla je kratko Angelina u videu koji je snimio netko od novih kolega njezinog 18-godišnjeg sina. Iako će biti daleko od svojeg američkog doma, Maddoxov fakultet blizu je njihovog obiteljskog doma koji imaju u Kambodži. Naravno, njegova braća i sestre - Pax (15), Zahara (14), Shiloh (13) i Knox i Vivienne (11) redovito će ga posjećivati s Angelinom koja svaki put naglasi kako je jako ponosna na svojeg sina i da se veseli svemu što će dalje u životu postići.

Angelina je Maddoxa posvojila u ožujku 2002. godine, kada je on imao osam mjeseci, a kasnije, nakon što je njihova veza postala ozbiljna, posvojio ga je i Brad Pitt. Ipak, slavni glumac čini se nema dobar odnos s njim, odnosno Maddox ga ne želi. Brad je navodno s Maddoxom ušao u sukob na privatnom avionu 2016. godine,a sve je navodno natjeralo Angelinu da preda zahtjev za razvod. Čini se kako je taj incident utjecao na njihov odnos nepovratno pa ni tri godine kasnije situacija nije ništa bolja.

- Maddox se ne vidi kao Bradov sin - izjavio je izvor blizak obitelji i dodao kako je 18-godišnjak, s druge strane, jako blizak s glumicom. Brad je tako za njegov odlazak u Seoul saznao samo nekoliko trenutaka prije nego se ta vijest našla u medijima. Ipak, slavni glumac se nada kako će, kada prođu tinejdžerske godine, ipak imati bolji odnos i da će se Maddox predomisliti.