Profimedia, Zuma Press - News
iskrena noletova supruga

Jelena Đoković: 'Rast i razvoj sina Stefana pratila sam s puno straha i stresa'

I dok Novak Đoković (31) niže teniske uspjehe te je prije nekoliko dana postao rekorder po broju osvojenih Australian Opena, njegova supruga Jelena Đoković (32) aktivna je u njihovoj Zakladi Novak Đoković koja se bavi humanitarnim radom, odnosno pomaže djeci u socijalno ugroženim sredinama u Srbiji.

'Kad sam prvi put postala roditelj pratila sam s dosta straha i stresa Stefanov rast i razvoj. Da li je napredan? Mislila sam da mu moram pružiti sve najbolje da bi bio najbolji. Vrlo brzo sam naučila da je sve što im treba naša pažnja i ljubav i kad se igramo i izmišljamo priče, oni uče i o biologiji, i o društvu, znanosti, matematici, umjetnosti... i uče baš brzo! Zahvaljujući tom prvom iskustvu, a Tarom nemam takvih strahova i sumnji, sve je mnogo lakše', povjerila je Jelena Đoković svojim pratiteljima na Instagramu kojih je prikupila zavidan broj - čak 429 tisuća.

Time je pozvala sve svoje pratitelje se pridruže Facebook grupi #Care4Kids gdje roditelji, učitelji i stručnjaci s njima dijele savjete, ideje i kreativne načine za rad s djecom.

Jelena i Novak imaju dvoje djece - sin Stefan je u dobi od četiri godine, a kći Tara je napunila tek jednu. Obitelj je tenisaču najveća životna podrška, a upravo je Jelena ta koja često na društvenim mrežama objavljuje crtice iz njihovog privatnog života. Tako je Novaka nakon završetka Australian Opena javno pozvala što brže kući uz napomenu 'da preuzmeš jutarnje smjene s klincima, s obzirom na to da je to tvoja vremenska zona'.

LONDON, ENGLAND - JULY 15:  Jelena Djokovic and her son Stefan celebrate during the men's singles final on day thirteen of the Wimbledon Tennis Championships at the All England Lawn Tennis and Croquet Club on July 15, 2018 in London, England.  (Photo by Karwai Tang/WireImage )
WireImage
Jelena Đoković i Stefan

Linker
20. travanj 2024 07:35