Maja Jurović
obiteljska sreća

Jelena Perčin i Momčilo Otašević: Prve šetnje zagrebačkom špicom s Mašom

Iako je u zadnje vrijeme po cijele dane na snimanju TV serijala 'Na granici' u kojem igra Krešu Butigana, glumac Momčilo Otašević nakon posla trči kući kako bi vrijeme provodio sa svojom slatkom obitelji.

Crnogorski glumac Momčilo Otašević (28) prošlog je vikenda uspio malo predahnuti u najdražem društvu. Opušteni glumac prošetao se sa suprugom Jelenom zagrebačkom špicom, a s njima je bila i njihova jednomjesečna kći Maša.

Roditelji su naizmjenično gurali kolica, a u šetnji nisu skidali osmijeh s lica. 'Jelena je, zbog mojih obveza, trenutačno preuzela najveći dio brige o Maši, ali pomažem koliko mogu', kaže Momčilo Otašević koji je svako malo pogledao svoju princezu i brinuo se da joj sve bude po volji.

Maja Jurović
Jelena Perčin i Momčilo na špici
Maja Jurović
Momčilo Otašević provjerava Mašu


Maja Jurović
Mama Jelena gura kolica


Maja Jurović
Osmijesi na špici: Supružnici Jelena i Momčilo


Maja Jurović
Nasmijani supružnici Momčilo i Jelena

Momčilo i zagrebačka glumica Jelena Perčin (37) u pravom su smislu riječi uplovili u bračnu luku u svibnju ove godine. Nakon dirljivog vjenčanja na pozornici kotorskog kazališta, romantični Momo unajmio je jedrilicu i držeći kormilo sigurnom rukom punim je jedrima s Jelenom doplovio do Dobrote, starog kapetanskog mjesta u bokokotorskom zaljevu, gdje su priredili ručak za najužu obitelj. Jelo se, pilo, pjevalo i plesalo do kasne večeri, a slavlje je pratio vatromet koji je u sumrak obasjao cijeli zaljev.

Par se upoznao 2015. na snimanju TV serijala 'Zora dubrovačka', a iz početnog prijateljstva se rodila ljubav. Dubrovačka glumica ima devetogodišnju Lotu iz braka sa zagrebačkim ugostiteljem Kristijanom Babićem, a njihova Maša stigla je 14. kolovoza.


Linker
15. travanj 2024 23:23