Promo Carpisa
STIGLA DJEVOJČICA

Jelena Perčin rodila drugo dijete, Momčilo Otašević je cijelo vrijeme bio uz nju

Glumica Jelena Perčin, koja je prije par mjeseci postala Otašević, jučer je drugi put postala mama - njoj i suprugu, glumcu Momčilu Otaševiću stigla je djevojčica.

Jelena Otašević rodila je kćer Mašu u Zagrebu, u Petrovoj bolnici. U rodilištu je uz nju cijelo vrijeme bio njezin suprug Momčilo Otašević, a malenoj djevojčici neizmjerno se raduje i starija sestra Lota (9).

Kako Jutarnji list doznaje, par se odlučio svoju kćer nazvati Maša, a već je sve spremno za dolazak njihovog prvog zajedničkog djeteta kući. Nedavno se Jelena pohvalila kako je njezin suprug pravi majstor pa je dječju sobu već pripremio, a u uređidanju im je pomagala i Lota, Jelenina kći iz prvog braka s Kristijanom Babićem.

Jelena i Momčilo su se vjenčali ove godine u svibnju nakon dvije i pol godine ljubavne veze, a intimno slavlje za kumove i prijatelje održalo se u konobi 'Pirun i Ožica' u gradu Kotoru. Jelena Perčin i Momčilo Otašević upoznali su se na snimanju popularne serije Nove TV "Zora dubrovačka", a ljubav među njima planula je tek na setu druge serije koju su snimali zajedno, za njih znakovitog naziva "Kud puklo da puklo".

A post shared by Katarina Bete (@katarinabete) on

Linker
24. travanj 2024 05:43