Matej Rebernišak
Matej Rebernišak

KAO I SVE ŽENE

Jelena Rozga priznaje: 'Samo sam na jedno slaba'

  • 06.12.2019. u 11:23

  • Autor:
    • Maja Ćurić

Poznata Splićanka Jelena Rozga začinit će svojim koncertom Advent u Zagrebu - za sv. Nikolu nastupa u klubu Mint, a samo za nas je otkrila na što je najslabija i priznala da u životu samo želi zdravlja jer, kaže, uz to je sve moguće.

Nasmijana, vedra i puna dobrih vibri bila je Jelena Rozga u razgovoru s novinarima povodom otvaranja novog zagrebačkog hit mjesta za izlaske, a svojim fanovima, pošto su bili dobri, daje nezaboravan dar.

"Neopisivo sam sretna i uzbuđena što ću se nakon gotovo tri godine opet družiti sa zagrebačkom publikom, koje sam se iskreno zaželjela. Obećavam ludu zabavu, atmosferu, ples i pjesmu do jutra. Zagrebe, jedva čekam večeras!", izjavila je Jelena Rozga koja mjesecima vrijedno radi na novom akustičnom albumu. Izlazak se očekuje u siječnju, a na njemu će se nalaziti sedamnaest pjesama. 

Matej Rebernišak
 

"U prvom mjesecu neću nigdje otići na odmor, nego ću nakon dočeka Nove godine u Splitu odmoriti glasnice nekoliko dana i otići u studio pjevati. Nakon 19 godina dočekat ću Novu godinu u svome gradu, toliko sam sretna i uzbuđena. Napokon ću za Novu spavati u svom krevetu...", rekla nam je Jelena koja koja nam je otkrila i na što je slaba na rasprodajama.

Matej Rebernišak
 

"Zaspala sam nedavno s mobitelom u rukama gledajući rasprodaje. Uvijek imam problem s cipelama. Mislim da je to problem svake žene, nikad dosta cipela", priznaje Jelena koja bi u životu željela više dobrih vijesti.

"Svaki dan čujem neke teške vijesti, a najgore su mi vijesti da je netko bolestan. Samo je bitno zdravlje. Kad je zdravlje okej, sve je moguće u životu.", dodaje Jelena koja kaže da joj je štitnjača, s kojom je imala problema, pod kontrolom.

"Imam sjajnog doktora koji se brine o meni. Ponekad imam loš dan kad se probudim izobličena i natečena i onda se pogodi da baš taj dan imam snimanje pa tri sata provedem s ledom i hladnim oblogom na licu. Dosta ljudi ne razumije koliko je to teško...", otkrila nam je Jelena koja će večeras uživati sa svojom zagrebačkom publikom u novootvorenom klubu Mint.

Matej Rebernišak