Dražen Čuček i Jelena Veljača
 Dražen Čuček i Jelena Veljača / Press Foto
životna prekretnica

Jelena Veljača i Dražen Čuček: Novi život u Beogradu

Nakon ljetovanja na idiličnom otoku Zlarinu pokraj Šibenika, za scenaristicu i producenticu Jelenu Veljaču i njezinog supruga, glumca Dražena Čučeka došlo je vrijeme za novi početak.

Nova televizijska serija 'Pogrešan čovjek' na kojoj radi Jelena Veljača (37) koja će se od jeseni emitirati na RTL-u, a u kojoj će zaigrati i njezin suprug Dražen Čuček (48) razlog je zbog kojeg su supružnici sa svojom dvogodišnjom kćeri Lenom na godinu dana preselili u glavni grad Srbije. Svoje kazališne angažmane, među kojima je i uloga Adolfa Hitlera u predstavi 'Opet on' za koju je dobio brojne pohvale publike i kritike, u zagrebačkim kazalištima Čuček nije zamrznuo, već će ovisno o rasporedu predstava putovati u Zagreb. Sada se pak raduje novim izazovima u Srbiji.

Instagram Dražen Čuček

A da su se već udomaćili svjedoči fotografija iz njihovog novog doma.

Instagram Jelena Veljača

Prepuno nezaboravnih trenutaka ovo je ljeto i za njihovu djevojčicu Lenu. Na otoku Zlarinu gdje su proveli godišnji odmor upoznala je nove prijateljice, a nova dječja poznanstva čekaju je i u Beogradu.

Instagram

Par se zaljubio krajem 2014. na probama predstave “Prava stvar”, a već godinu poslije bili su obitelj – naime, u prosincu 2015. rođena je njihova kći. A kako izgleda život dvoje kreativaca Čuček je nedavno otkrio za Gloriju. ‘Sve je stvar dogovora. Bitno je razgovarati i onda sve funkcionira. Jelena voli pisati kada Lena zaspi, ali rokovi su katkad neumoljivi pa zna raditi i kada smo svi doma. Onda ja najčešće uzmem kćer i odemo u šetnju. Meni, pak, treba mir: znam se probuditi u 2-3 ujutro i raditi ostatak noći. Naravno, to nije zdrav ritam pa se nakon mjesec-dva tijelo pobuni i kaže da malo usporim i da odspavam nekoliko noći’ rekao je glumac te dodao da je porodiljni dopust bila njegova najbolja odluka u životu.

Spica / Zagreb 30.05.2018. / foto: Davor Matota / Drazen Cucek i kcer Lena
Davor Matota

Linker
21. travanj 2024 00:46