instagram
sve je zaradila

Jelena Veljača u Zarinoj haljini slavi u Srbiji: 'Obećala sam Leni da ćemo opet živjeti u Beogradu'

U dvorani doma Omladine u Beogradu nagrađeno je 19 serija. Nagrade su dodjeljene najboljim glumcima, režiji, scenariju, a RTL televizija sa serijom "Pogrešan čovjek" osvojila je nagradu publike za najpopularniju seriju.

U dvorani doma Omladine u Beogradu nagrađeno je 19 serija. Nagrade su dodjeljene najboljim glumcima, režiji, scenariju, a RTL televizija sa serijom "Pogrešan čovjek" osvojila je nagradu publike za najpopularniju seriju.

"Nagradu je uvijek lijepo primiti, a kad je ona od publike, a ovaj tip serija se radi za publiku i zbog publike, naravno da je čast. U ime RTL televizije, Prve srpske i Adrenalin produkcije iz Srbije zahvalila sam publici na pozornici, jer su baš oni izabrali "Pogrešnog čovjeka" za najpopularniju seriju iz regije", rekla je producentica i scenaristica Jelena Veljača koja se, dok je živjela Beogradu prošle godine, zaljubila u taj grad.

"Jako mi se svidio život u Beogradu. Pokazao se kao odličan život za dijete, i Lena se, kao i ja, zaljubila u Beograd, i u naše prijatelje u Beogradu, i u neka mjesta - parkove, Kališ, igraonice, restorane, šetnje. Obećala sam joj da ćemo jednom opet živjeti u Beogradu, pa sad valjda i moram ispuniti obećanje. Lena me pita često hoću li opet raditi u Beogradu, jer zna da smo zato bilo tamo. Moram reći, Beograd ima posebnu čar baš u kombinaciji za Zagrebom, i meni su oba grada - moja", rekla je Jelena koja se uvijek voli odvažiti i raditi na velikim izazovima.

Instagram

Jelena je glumu zamijenila radom iza kamere. Na dodjeli nagrade je zablistala u Zara haljini na volane, a nagradu je primila s kolegama producentima Danijelom Ivošem, Ivom Grahor i Teom Korolijom iz Adrenalin produkcije.

"Hvala cijeloj ekipi Pogrešnog čovjeka: Emiru koji nije na društvenim mrežama bez kojeg ne bi bilo serije. Ivani koja je skakala u more u ožujku nakon poroda. Dori koja se pojavila kao čudo i ostala da bude najveća zvijezda Roku koji je my secret acting crush. Petru koji je negativac kojeg sam oduvijek sanjala, Bojani koja je crvenokosa dama iz mojih snova. dari pred čijom veličinom padam na koljena, Gorici koja može šutjeti i pojesti scenu, Leki koji je najšarmantniji dječak na svijetu, Igoru kojeg obožavam na sceni i izvan nje, Milici koja nam je u potpunosti vjerovala. Hvala RTL televiziji!", napisala je Jelena.

Linker
26. travanj 2024 06:42