Matea Smolčić Senčar
OBJAVILA SELFIE

Jelena Veljača više ne skriva koliko je zaljubljena: 'Nisam znala da i takvi postoje'

Nakon što su se dugo skrivali od javnosti, Jelena Veljača zbog posebnog je dana napravila iznimku i na društvenim mrežama objavila zajedničku fotografiju sa svojim odabranikom, direktorom prodaje RTL televizije, Ivanom Galom.

Televizijska producentica, scenaristica, glumica, aktivistica i jedna od pokretačica inicijative #spasime Jelena Veljača rijetko otkriva detalje iz svojeg privatnog života, osobito kada je u pitanju ljubav. Ipak, nakon gotovo godinu dana neprekidnog skrivanja, u kojem su tek nekoliko puta "uhvaćeni" zajedno, Jelena je na svojem Instagram profilu objavila zajednički selfie, a sve kako bi čestitala rođendan svojem muškarcu.

"Sretan rođendan muškarcu zbog kojeg je život poput šetnje kroz park, nisam znala da i takvi postoje", napisala je 38-godišnja producentica uz fotografiju na kojoj nose gotovo jednake košulje, za što se, kako je napisala, nisu uopće dogovorili.

Vijesti o njihovoj ljubavi ekskluzivno je donijela Gloria početkom ove godine nakon što su uhvaćeni kako uživaju na zagrebačkoj špici, ali nakon toga ih se rijetko moglo vidjeti zajedno. Nisu komentirali svoju romantičnu vezu jako dugo, te su izbjegavali zajedničke izlaske, ali su nedavno zajedno stigli na prosvjed "Pravda za djevojčice" te je Jelena u ekskluzivnom intervjuu za Gloriju, komentirala da joj je njezin novi partner velika podrška.

"Nikad ne bih ušla u ozbiljnu vezu s nekim tko nema feminističku crtu u karakteru i ponašanju. Mislim da Ivanu nije teško živjeti s feministkinjom, ali uvijek je izazov živjeti s nekim tko je medijski jako eksponiran. To je neprirodno, jer intimna veza po definiciji ne može imati javni karakter. A Ivan očito ima slične stavove o životu kao i ja, inače se ne bismo uspjeli zaljubiti".

Prosvjed Pravda za djevojcice / Trg kralja Tomislava / Zagreb 19.10.2019. / foto: Davor Matota / Jelena Veljaca i kcer Lena i Ivan Gale
Davor Matota

Linker
17. travanj 2024 05:53