Ljubav stanuje tu

Jelenu Veljaču i Dražena Čučeka još drže strasti: Poljupci padali u izlasku

Poznati domaći par sinoć se zaputio u izlazak, gdje nisu krili koliko se vole

Scenaristica, glumica i kolumnistica Jelena Veljača i njezin suprug, glumac Dražen Čuček, sinoć su slavili izlasku u jednom mirnom zagrebačkom baru u središtu grada, ali u intimnoj atmosferi. Povod je i bio intimne prirode, a to je - druga godišnjica njihova braka. Par se zaljubio ljeti 2014. godine, dok su pripremali predstavu u kazalištu Mala scena, naziva 'Prava stvar'.

U rujnu 2015. godine odlučili su stati pred oltar, također u intimnom okruženju i tajno. Već u prosincu rodila im se malena Lena, djevojčica koja je srećom ispunila njihove živote i od koje se ne odvajaju. S njima je provela i jučerašnji sretan dan, no kasna večer ipak je bila rezervirana za par, uz tortu s fontana svijećom i dvije manje svjećice. Oboje supružnika, otkrila je Jelena na svom Instagramu, bili su svečano odjeveni, on u crnoj košulji, ona u laganoj srebrnoj haljini od materijala koji se presijavao.

'Druga godina i drugi brak za oboje!', napisala je Jelena kasno sinoć pokraj fotografije na kojoj se ljube. Nešto ranije u danu pohvalila se i prekrasnim buketom cvijeća kojeg je dobila od najdražeg muškarca, a fotografirali su se i sa svojom Lenom.

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12) on

druga godina i drugi brak za oboje! two is the number! #magictwo #weddinganniversary #lovemylife

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12) on

Linker
24. travanj 2024 08:13