PRAVI LIJEK

Jennifer Aniston na bračni krah zaboravlja u najboljem društvu

PARIS, FRANCE - APRIL 11: Actress Jennifer Aniston attends the 'Louis Vuitton Masters: a collaboration with Jeff Koons' dinner at Musee du Louvre on April 11, 2017 in Paris, France. (Photo by Marc Piasecki/WireImage)
WireImage
Prije gotovo mjesec dana priznala je još jedan bračni 'poraz' i od tada se skrivala od fotografa te utjehu pronalazila kod svoje najbolje prijateljice Courteney Cox. Zbog toga su mnogi zaključili kako se Jennifer Aniston zatvorila u kuću, ali slavna 'prijateljica' ih je razuvjerila dolaskom na rođendanski party.

Iako je od javog obznanjivanja da se razvela od supruga Justina Therouxa izbjegavala fotografe u širokom luku, glumica Jennifer Aniston cijelu se večer zabavljala na proslavi rođendana prijateljice Molly McNearny u Los Angelesu i spremno pozirala za fotografije. 49-godišnja zvijezda hit serije "Prijatelji" izgledala je odlično u jednostavnom svilenom topu dok je pozirala s Amandom Ankom, suprugom njezinog prijatelja Jasona Batemana, dizajnericom nakita Jennifer Meyer, slavljenicom McNearney i svojom menadžericom Aleen Keshishian.

Aniston i Theroux (46) povrdili su sredinom veljače da su se rastali nakon dvije godine braka.

 - Odluka je bila zajednička i donesena je krajem prošle godine. Mi smo dvoje najboljih prijatelja koji su se odlučili razići kao par, ali ćemo i dalje čuvati naše prijateljstvo – stajalo je u kratkoj izjavi kojom su potvrdili višemjesečna šuškanja. Kraju njihove ljubavi navodno je presudila udaljenost: Jennifer Aniston je pokušala živjeti u New Yorku s Justinom Therouxom, ali nikako nije zaboravljala na svoj dom i na to da je ona djevojka iz Kalifornije. Na kraju je poticala Justina da on provodi koliko god vremena želi u New Yorku jer je mislila da će s vremenom on odlučiti ipak zaboraviti na svoj grad zbog nje, ali im je na kraju to presudilo. Nakon razvoda pričalo se svašta: od toga da je ona i dalje zaljubljena u svojeg bivšeg supruga Brada Pitta pa do toga da je on već našao novu ljubav u britanskoj dizajnerici Alexi Chung. Ipak, par je to očekivao i zbog toga je svoj razvod javno potvrdio i dodao da time želi izbjeći nagađanja o njihovom braku. Naravno, to im nije uspjelo jer sve zanima što se skriva iza njihovog prekida, a dio i dalje navija da Jennifer Aniston i Brad Pitt obnove svoju ljubav.

Jennifer Aniston, Justin Theroux
at the Jason Bateman Star on the Hollywood Walk of Fame, Hollywood, CA 07-26-17, Image: 343176731, License: Rights-managed, Restrictions: WORLD RIGHTS- Fee Payable Upon Reproduction - For queries contact Avalon.red - sales@avalon.red London: +44 (0) 20 7421 6000 Los Angeles: +1 (310) 822 0419 Berlin: +49 (0) 30 76 212 251, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Uppa entertainment
Profimedia, Uppa entertainment

S Justinom Therouxom na dodjeli zvijezde Jasonu Batemanu na Stazi slavnih u srpnju prošle godine